Fendi Fashion Show: Με Gigi, Bella, Kaia και τα πιο σοφιστικέ ρούχα της επόμενης σεζόν

Fendi Fashion Show: Με Gigi, Bella, Kaia και τα πιο σοφιστικέ ρούχα της επόμενης σεζόν

Ο Karl Lagerfeld έκανε και πάλι το θαύμα του. Αυτά είναι λοιπόν όσα θα φορέσουμε τον επόμενο χειμώνα.

Το preppy στυλ, ο νοσταλγικός ρομαντισμός και η λονδρέζικη αισθητική δεν πάνε πουθενά για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018-19. Μένουν εδώ και η ready-to-wear συλλογή του οίκου Fendi, που παρουσιάστηκε στο Μιλάνο την Πέμπτη, μας διαβεβαίωσε πλήρως γι' αυτό.

gigi bella kaia fendi fashion show

Το brand επιστράτευσε μάλιστα μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο του modeling αυτήν τη στιγμή για να φορέσουν τις υπέροχες δημιουργίες του Karl Lagerfeld και της Silvia Venturini Fendi (επίσης Creative Director του οίκου, επιμελείται τις Accessories και Menswear συλλογές): Gigi Hadid, Bella Hadid και Kaia Gerber συμμετείχαν στο show, στο οποίο πρωταγωνίστησαν τα ουδέτερα χρώματα και οι γήινοι τόνοι, τα καρό, τα κομμάτια με έμπνευση από την ανδρική γκαρνταρόμπα αλλά και αρκετά ladylike φορέματα, τα γεωμετρικά σχέδια, οι πιέτες και τα μακριά πανωφόρια.

fendi fall winter 2018 19

Κάτι άλλο που έγινε απολύτως κατανοητό από το show είναι πως, χωρίς ίχνος ντροπής ή ταπεινότητας, έχει επιστρέψει για τα καλά η εμμονή με τα logos. Από φορέματα και πανωφόρια μέχρι τσάντες και μπότες, τα διπλό F του οίκου έμοιαζε να βρίσκεται κυριολεκτικά παντού.

KARL LAGERFELD GIGI HADID FENDI FASHION SHOW BACKSTAGE

Αυτό που δεν μας άρεσε καθόλου (και δεν πρόκειται να αρέσει ούτε στην PETA και άλλες ζωοφιλικές οργανώσεις): Η έντονη παρουσία της γούνας, σε πολλά κομμάτια της συλλογής. Μπορούμε και χωρίς αυτά, σίγουρα.

Δες ακόμα: To show του Oscar de la Renta μας γύρισε πίσω στις βασικές αρχές της κομψότητας