Αυτό το νέο brand γυαλιών θα σε κάνει να δεις τα πράγματα με άλλο μάτι

H νέα σειρά Chromatics της Kaleos δαμάζει τη δύναμη και την ομορφιά της Ανατολής και της Δύσης του καλοκαιρινού ήλιου.

Η Γη είναι σφαιρική, κάθε σημείο της επιφάνειάς της, κάθε μέρα, περνά από τον ήλιο στο σκοτάδι και από το σκοτάδι στον ήλιο. Μία συνεχής μεταμόρφωση από τον αέναο χορό του κεντρικού μας αστεριού, του ήλιου με τη γη. Σε αυτό τον αιώνιο χορό, για λίγες μόλις στιγμές την ημέρα, ο ουρανός παίρνει φωτιά με κόκκινους, πορτοκαλί, μωβ και μπλε τόνους. Αυτό το φαινόμενο ονομάζεται λυκόφως και επαναλαμβάνεται συστηματικά ανά τον κόσμο, δημιουργώντας μία σύνδεση του παλαιού με το νέο, του χθες με το σήμερα.
LR1131 EP KALEOS EYEWEAR 112790 F11
 Η νέα σειρά γυαλιών ηλίου και οράσεως, Chromatics, της KALEOS EYEHUNTERS δαμάζει τη δύναμη και την ομορφιά της ανατολής και της δύσης του καλοκαιρινού ήλιου. Η συλλογή μας ταξιδεύει στην υγρασία της ζούγκλας του Αμαζονίου, σε Ενετικές πόλεις με παράθυρα με ανοιχτές περσίδες τα μακριά μεσογειακά μεσημέρια, στην σαβάνα της Αφρικής, σε απογεύματα που γίνονται βράδια στην παραλία αλλά και σε καυτές θερμοκρασίες της ερήμου και νυχτερινά φώτα νέον.
LR1131 EPUntitled Session112126 F3
Με τη νέα της σειρά, η KALEOS EYEHUNTERS παρουσιάζει μία συλλογή από 15 σκελετούς και σχέδια σε ιδιαίτερα έντονα χρώματα. Η δημιουργική ομάδα της KALEOS έχει δουλέψει για να δημιουργήσει για τη συλλογή Chromatics, μία σειρά στην οποία ο φακός είναι αυτός που καθορίζει το σχήμα του κάθε κωδικού. Λεπτοί βραχίονες, έντονα χρώματα, degrade φακοί και κυκλικές γραμμές είναι μερικά από τα κεντρικά χαρακτηριστικά της συλλογής. Όλα αυτά τα στοιχεία άλλωστε είναι κομμάτι του DNA και του ύφους της KALEOS EYEHUNTERS.
LR1131 EPUntitled Session113572 F2


ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ