Γνώρισε τώρα τη νέα εκδοχή του best seller bra των Tezenis

Από την Fall/Winter συλλογή, το σουτιέν MIAMI διατίθεται σε νέες υφές και prints.

Με δεδομένο ότι τα ταξίδια είναι πηγή έμπνευσης, η basic σειρά αφιερώνεται στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου κι αντανακλά το κοσμοπολίτικο ύφος του Tezenis brand. Μία μεγάλη ποικιλία από σουτιέν εμπνευσμένα από τους πιο cool, trendsetter προορισμούς του πλανήτη… Κάνεις το γύρο του κόσμου σε δευτερόλεπτα, μένει μόνο να επιλέξεις «πόλη» να κουμπώσεις το σουτιέν σου, να κοιταχτείς στον καθρέφτη κι έτοιμη για το ταξίδι.
1RI020A 7309 0013 F
Η νέα basic σειρά της Tezenis είναι ένας παγκόσμιος χάρτης με τις τελευταίες τάσεις όπου συναντιούνται η θηλυκότητα και το στυλ. Σε μπαλκονέ στυλ με μπανέλα, το MIAMI bra είναι κάτι καινούργιο αυτή τη σεζόν και παρουσιάζεται με ελαφριά ενισχυμένα cups που πετυχαίνουν super push-up αποτέλεσμα.
1RI020A 7765 0017 F
Το ντεκολτέ με φαρδιές τιράντες το καθιστά χωρίς αμφιβολία ένα bra top – ιδανικό για να φορεθεί και ως outerwear σε ένα ολοκληρωμένο look. Η Tezenis σας προσκαλεί να ανακαλύψετε αυτόν κι άλλους «προορισμούς» της SS ’18 συλλογής, σουτιέν με ονόματα μητροπόλεων που σας ταξιδεύουν στον κόσμο…Πόλεις-προορισμοί που έχουν συγκεντρωθεί σε ένα special online οδηγό (Tezenis.com), με style tips για το πώς θα φορέσετε τα διάφορα μοντέλα. Μία φίλη 24/7 που σας κρατάει παρέα σε αυτό το μοναδικό, απίστευτο ταξίδι!
1RI020G 019 0011 F

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ