Είσαι ένα τσόκαρο οικονομικό

Είσαι ένα τσόκαρο οικονομικό

Τα τσόκαρα δεν είναι μόνο για τις αδερφές νοσοκόμες.

Σε φοβίζουν και μόνο στο άκουσμα της λέξης «τσόκαρο», σου θυμίζουν τα τσόκαρα που φοράνε οι αδερφές νοσοκόμες, σου θυμίζουν την κιτς παχουλή θεία σου και γενικότερα μπορούν να γίνουν ο τρόμος και ο φόβος κάθε φασιονίστα. Αλλά όπως κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις, ποιος είπε ότι δεν υπάρχουν τσόκαρα που θα φορούσες άνετα δεν θα έδειχναν όσο κιτς όσο περιμένεις. Υπάρχει κάποιος λόγος λοιπόν που τα τσόκαρα ή αλλιώς clogs είναι από τα trend του καλοκαιριού.

1.Τα κλασικά μποέμ clogs (Forever21, 19 ευρώ)

forever21

Να, με τι θα φορέσεις τα ψηλόμεσα παντελόνια καμπάνα που πήρες για το καλοκαίρι και τις μακριές maxi φούστες που είναι τόσο it για φέτος. Απλά καφέ, με σκούρο τακούνι, είναι η 70’s έκδοση του τσόκαρου.

2.Extravaganza σε παλ απόχρωση (Asos, 61 ευρώ)

asos

Μοιάζει με ένα συνηθισμένο τσόκαρο αλλά την τελευταία στιγμή σου τα αλλάζει όλα, όταν κοιτάξεις πως στο πίσω μέρος κλείνει σαν κανονικό παπούτσι. Άλλο ένα παπούτσι για να ταιριάξεις τις τόσο it μακριές φούστες σου.

3.Κάτι να θυμίζει boat shoes (Designer Shoe Warehouse, 43 ευρώ)

v345v3

Είναι boat shoes αλλά και δεν είναι ταυτόχρονα. Να τι προκύπτει όταν βάζεις φαντασία και παίρνεις ένα κλασικό παπούτσι και το μεταφέρεις σε κάτι καινούριο και γίνεται το επόμενο it. Ταιριάζει με φούστες, με τζιν και φουστάνια. Ό,τι δηλαδή υπάρχει στην ντουλάπα κάθε γυναίκας και λατρεύει να φοράει.

4.Το κοριτσίστικο πέδιλο (Miss Selfridge, 48 ευρώ)

51A09GPNK_2_large

Ποιος είπε ότι τα τσόκαρα δεν μπορούν να είναι ένα κοριτσίστικο παπούτσι; Αρκεί ένα απαλό χρώμα, ένας φιόγκος και οι φούστες σου θα πάρουν άλλο αέρα με τα καινούρια πέδιλα σου.

5.Ψηλό και σέξι (I Don’t Like Mondays, 118 ευρώ)

jeffrey-campbell-gypsy-am

Σέξι μποτάκι Jeffrey Campbell μπνευσμένο από τα clogs. Θα κάνει την γάμπα σου να δείχνει μακριά και αδύνατη και εσένα να νοιώθεις έχτρα σέξι. Με μαύρη δαντέλα και ξύλινο τακούνι, οι μάξι φούστες σου θα πάρουν άλλο αέρα.