Axel gοt Mad: Η Αxel στο MadWalk 2018 by Serkova

Axel gοt Mad: Η Αxel στο MadWalk 2018 by Serkova

Γιορτάζοντας τη μοντέρνα εποχή και την ελληνική δημιουργικότητα, η Axel δε θα μπορούσε να λείπει από το φετινό και συναρπαστικό MadWalk 2018 by Serkova, δίνοντας τον ρυθμό σ’ ένα μεγάλο πάρτι, όπου κυριάρχησαν το διαχρονικό στιλ, η μουσική και η μοναδική προσωπικότητα που χαρακτηρίζει κάθε συλλογή του διάσημου brand!

BRS 7233
BRS 7220
BRS 7170

Στην πασαρέλα, απολαύσαμε τη σειρά Axel Concept, όπου υπέροχα athletic chic items «υμνούν» την πιο άνετη και πρακτική καθημερινότητα, αλλά παράλληλα και την πάντα προσεγμένη chic θηλυκότητα.

Υπό τους ήχους της διεθνούς επιτυχίας “Havana” της Camilla Cabello, από τις της φωνές των εκθαμβωτικών και ταλαντούχων Θωμαής Απέργη και Έλενας Τσαγκρίνου –της frontwoman των Otherview- πανέμορφα μοντέλα περπάτησαν με αυτοπεποίθηση, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των τυχερών θεατών και αναδεικνύοντας μοναδικά τις νέες δημιουργίες της Axel Concept.
Σαν αξεσουάρ φορούσαν το special-edition μπρελόκ σε χρυσή και μεταλλική απόχρωση που δημιούργησε η Axel, τα έσοδα από τις πωλήσεις των οποίων θα στηρίξουν έμπρακτα και θα καλύψουν της ανάγκες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη, και είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα.

Μέσα από την καμπάνια «Join Us Against Diabetes, μια ευκαιρία να γνωρίσεις-μια αφορμή να βοηθήσεις», η Axel, ως πρέσβης της Ομοσπονδίας, μας καλεί όλους να γίνουμε αρωγοί ενός σπουδαίου σκοπού.
Κάθε εποχή είναι ακόμα μια ευκαιρία για την Axel να αποδείξει, ότι βάζει πάντα τα δυνατά της, προκειμένου να προσφέρει συγκλονιστικές κολεξιόν για κάθε αισθητική, γούστο, ηλικία και προσωπικότητα –κάτι που απέδειξε περίτρανα και στο φετινό Madwalk 2018 by Serkova… Stay tuned for more!