The Girl&The City: H Χριστίνα Κατσαούνη, με τα νέα της κορμάκια, σε προσκαλεί σε μία βόλτα στην πόλη

Διονυσία Καλαποθαράκου
The Girl&The City: H Χριστίνα Κατσαούνη, με τα νέα της κορμάκια, σε προσκαλεί σε μία βόλτα στην πόλη

Η καλοκαιρινή συλλογή bodysuits του brand The C Edition είναι η ενσάρκωση του urban life... στην πιο κομψή εκδοχή του.

8G2A0058
8G2A0093
8G2A0154

Έχουν παρέλθει οι εποχές που κομμάτι-κλειδί στην γκαρνταρόμπα σου ήταν ένα jean σε ίσια γραμμή και ένα λευκό, ανδρικό πουκάμισο. Δεν αφορίζουμε το στυλιστικό μας παρελθόν –προς θεού!- αλλά το μέλλον της μόδας βρίσκεται στα easy pieces που αναδεικνύουν το σώμα την ίδια στιγμή που σου επιτρέπουν να «παίξεις μαζί τους» και να τα εντάξεις σχεδόν σε όλα τα looks που απαρτίζονται από τουλάχιστον δύο κομμάτια. Για να το γράψουμε και λιγότερο περιφραστικά: το μέλλον της μόδας βρίσκεται στα μαύρα κορμάκια και oι δημιουργίες του μοναδικού, ελληνικού brand που ασχολείται μόνο με αυτό, του «The C Edition», σε «ταξιδεύουν» ήδη σε αυτό.

Η Creative Director του label, Χριστίνα Κατσαούνη, μετά τις συλλογές «Circle» και «Celebration» έρχεται να προσθέσει και ένα τρίτο «C» στις ζωές μας, αυτό που λειτουργεί ως το αρχικό του ονόματος της τελευταίας της collection, «City». «H τρίτη συλλογή The C Edition ονομάζεται ‘City’ κι έρχεται, όπως εκείνα τα πρώτα ζεστά βράδια που αρχίζει να μυρίζει «άνοιξη» και η εξωστρέφεια γίνεται ακόμη πιο έντονη. Μία βόλτα στην πόλη καθώς παρατηρείς τη φύση να ανθίζει, μυρίζεις τα λουλούδια, παρατηρείς την αρχιτεκτονική της ενώ κουβεντιάζεις χωρίς να λες ουσιαστικά τίποτα σπουδαίο, είναι ίσως η πιο ιδανική εικόνα για να περιγράψω τον ερχομό της θερινής σεζόν αλλά και το πιο ιδανικό σκηνικό για να φορεθεί ένα bodysuit The C Edition… ένα καλοκαιρινό βράδυ στην πόλη», μας λέει η Χριστίνα.

Δεκαοχτώ νέα bodysuits, με το μαύρο και τη βαμβακερή ύφανση να παραμένουν οι σταθερές αξίες του brand ενώ οι ανάσες δροσιάς να έρχονται μέσα από το αέρινο μετάξι του body “Nefeli” αλλά και της κομψής διαφάνειας του body “Anthi”. Όλα σε μαύρο χρώμα για να μπορεί όποια τα επιλέξει να τα δει ως καμβά και να αναδείξει το δικό της προσωπικό στιλ και την άριστη ποιότητα που τα καθιστά διαχρονική αγορά ενώ κρατάει σταθερό το σώμα της, καλύπτει τυχόν ατέλειες και αναδεικνύει τον καλύτερο εαυτό της. Ο Ευριπίδης είχε πει πως «η πρώτη προϋπόθεση της ευτυχίας είναι να γεννηθείς σε μια λαμπρή πόλη» … και να την περπατήσεις με τα σωστά ρούχα, θα προσθέσουμε εμείς. Καλές βόλτες…

Δες επίσης: Royal Brides: Oι πιο όμορφες γαλαζοαίματες νύφες τα τελευταία 100 χρόνια