Meet Emma! Τα πιο στυλάτα μαγιό του καλοκαιριού κρύβονται πίσω από ένα chic γυναικείο όνομα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Meet Emma! Τα πιο στυλάτα μαγιό του καλοκαιριού κρύβονται πίσω από ένα chic γυναικείο όνομα

... και είναι εξ ολοκλήρου σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην Ελλάδα.

leafstrapless
peach palms high
nuderib onepiece

Eίσαι ο αθλητικός τύπος που θα περάσει το καλοκαίρι κάνοντας surf; H ρομαντική ψυχή που αγαπάει τα floral patterns και τα ψηλόμεσα σχέδια; H «summer junkie» που δεν ζει χωρίς μαγιό με exotic patterns ή η οπαδός τoυ σοφιστικέ, minimal στυλ και των γήινων χρωμάτων;

Σε όποια από τις παραπάνω κατηγορίες και αν κατατάσσεις τον εαυτό σου, στη φετινή συλλογή Emma Swimwear θα βρεις το ολόσωμο ή το bikini που θα ανταποκρίνεται στις στυλιστικές σου προσδοκίες. Μία collection μαγιό που περιλαμβάνει τα πάντα: φυσική χρωματική παλέτα, funky μοτίβα, κομμάτια με sporty επιρροές αλλά και πιο retro κοψίματα που κολακεύουν τις γυναικείες καμπύλες.

Πίσω από το ελληνικό brand, Εmma Swimwear, βρίσκεται η Εμμανουέλα Ηλιάκη, μία designer που αντλεί και αυτή –όπως και κάθε σεζόν-έμπνευση από τη φύση. Στα νέα της σχέδια ξεχωρίσαμε τα λευκά με πράσινα φύλλα μπανανιάς, αυτά με τους φοίνικες αλλά και κάποια μοντέλα σε θερμές αποχρώσεις με μανιτάρια πάνω. Επίσης τα 90s bikinis με το μπούστο και το ψηλοκάβαλο σλιπ αναμένεται να γίνει το must have item αυτού του καλοκαιριού.

Ανακάλυψε και εσύ τα τόσο summerish μαγιό της Emma και ετοιμάσου για το πιο στυλάτο, διασκεδαστικό, «δροσερό» και γεμάτο ανατροπές… καλοκαίρι της ζωής σου!
Δες επίσης: Cannes Film Festival 2018: Oι top εμφανίσεις της χθεσινής ημέρας