Περάστε και εσείς μία με μέρα μαζί με το στυλίστα της Lady GaGa, Nicola Formichetti

Περάστε και εσείς μία με μέρα μαζί με το στυλίστα της Lady GaGa, Nicola Formichetti

Δείτε το video της Gilt Group με πρωταγωνιστή το διάσημο στυλίστα, Nicola Formichetti και μοιραστείτε μία μέρα από το χαοτικά έντονη ζωή του.

Οι fashionistas ήξεραν τη δουλειά του Nicola Formichetti εδώ και χρόνια με τις συνεργασίες που διατηρούσε με περιοδικά όπως το Dazed and Confused, το Another Magazine και τη Vogue Hommes Japans. Το ευρύ κοινό, όμως, έμαθε το όνομα του καλύτερα και από των τρίτων ξαδέρφων του εξαιτίας της συνεργασίας του γνωστού στυλίστα με την pop star, Lady GaGa.

Η Gilt Groupe, το on line superstore που εμπορεύεται μαζικά ρούχα για κάθε ηλικία και φύλο πρότεινε στο Nicola να γυρίσει ένα video στο οποίο μπορείτε να δείτε σε μερικά λεπτά πως περνά μία μέρα από τη ζωή του και από που παίρνει την έμπνευση του ο στυλίστας. Επίσης, με αφορμή την κυκλοφορία του album της Lady GaGa, «Born this way» σήμερα ο στυλίστας έχει σετάρει δύο looks για τη Gilt.com τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε αν επιθυμείτε να βάλετε λίγο από το look της GaGa στη ζωή σας. Άντε και το βάλατε το στην Αθήνα που θα περπατήσετε;