Most Chic: Αυτά είναι τα κομψά, ελληνικά σανδάλια που είναι «όνομα και πράγμα»

Most Chic: Αυτά είναι τα κομψά, ελληνικά σανδάλια που είναι «όνομα και πράγμα»

Πώς είναι δηλαδή; Tα «πιο κομψά» που έχεις φορέσει ποτέ!

fullsizeoutput 8d
mostchic lotus sandals

Σε γήινες, μαύρες, λευκές, μεταλλικές και γκρι αποχρώσεις, τα made in Greece σανδάλια «Most chic» φέρουν την απέριττη γοητεία της αρχαιοελληνικής καταβολής τους ενσωματώνοντας με απόλυτη επιτυχία το σύγχρονο στυλ στα παπούτσια. Μinimal αλλά και μποέμ, τα δερμάτινα, χειροποίητα σανδάλια της Most Chic έχουν σχεδιαστεί με βάση την υψηλή αισθητική και λεπτότητα που χαρακτηρίζει το brand, ενώ τα γεωμετρικά σχέδιά τους είναι σήμα κατατεθέν του.

Ενσωματώνοντας τις τάσεις της σεζόν στην άνεση που παρέχει η premium ποιότητα των υλικών και η τεχνογνωσία της παραδοσιακής κατασκευής τους, τα σανδάλια Most Chic θα απογειώσουν στυλιστικά τα city και resort look σου. Στη φετινή συλλογή του label θα ξεχωρίσεις τα μοντέλα Nerine, Oxalis και Calla αλλά και τη νέα συλλογή All Soft από soft flatforms με ειδικά σχεδιασμένη, ελαφριά ανατομική σόλα για athleisure chic εμφανίσεις, τύπου Gigi Hadid και Κendall Jenner.|

Ο «πιο κομψός» τρόπος να ακολουθήσεις σιγά σιγά τα βήματα του καλοκαιριού βρίσκεται στα πόδια σου! Συνδύασε το δικό σου ζευγάρι με jean, loose παντελόνα, αέρινο φόρεμα, sexy mini φούστα ή κομψή midi και κάνε τη διαφορά με τα summer looks σου! Très (and most) chic!
Δες επίσης: Billboard Music Awards 2018: Όλα τα looks από τη λαμπερή βραδιά