Το νέο αγαπημένο μας ελληνικό brand μαγιό έχει το πιο cool όνομα που μπορείς να φανταστείς

Διονυσία Καλαποθαράκου
Το νέο αγαπημένο μας ελληνικό brand μαγιό έχει το πιο cool όνομα που μπορείς να φανταστείς

Το «Ζebras & Libras» σου λέει κάτι;

Zebras and Libras Ayria babylon swimwear swimsuit bikini boat
Zebras and Libras Mira Orionis swimwear swimsuit one piece cover
Zebras and Libras Alcyone Cayenne Vento swimwear swimsuit Bikini Sunday Boutique Hotel

Αν διαβάσεις κάπου πως ένα ελληνικό brand μαγιό ονομάζεται «Ζέβρες και Ζυγοί» θα ξανακοιτάξεις απορημένη την οθόνη σου. Αν το δεις όμως στα Αγγλικά (aka «Zebras & Libras») και ανακαλύψεις και εσύ τα ευφάνταστα prints του και τα «ισορροπημένα» σχέδια του, θα καταλάβεις και τον συσχετισμό του ονόματος αλλά και γιατί αξίζει την προσοχή σου. Η εταιρεία «Zebras & Libras Swimwear», γεννήθηκε πριν 4 χρόνια από νέους ανθρώπους με αγάπη για την μόδα, την θάλασσα, τα σπορ και φυσικά το ατελείωτο, ελληνικό καλοκαίρι.

Μέσα σε αυτό το μικρό, χρονικό διάστημα το label κατάφερε να έχει παρουσία εκτός της Ελλάδας, σε Κύπρο και Αμερική και να χρίσει συνεχώς ένα δίκτυο πελατών και μια «δυνατή» κοινότητα ανθρώπων, που εκφράζονται μέσα από τις δημιουργίες του brand. Η Zebras & Libras εστιάζει στη δημιουργία μοναδικών, υψηλής ποιότητας μαγιό, με στόχο να παραμένει πάντα μπροστά στο χώρο της μόδας, με φρέσκες προτάσεις, διατηρώντας τη θηλυκότητα και την απλότητα στα σχέδιά της. Η φετινή συλλογή περιλαμβάνει μία ποικιλία σχεδίων, που έχουν στόχο να κολακεύουν διαφορετικούς σωματότυπους και καταφέρνει να συνδυάσει αθλητικές γραμμές με εκλεπτυσμένα κομμάτια και να αναδεiκνύει την ιδιαιτερότητα κάθε γυναίκας.

Από μονόχρωμα σοφιστικέ ολόσωμα σε baby blue και κίτρινες αποχρώσεις, μέχρι sporty bikinis σε digital prints και γεωμετρικά σχέδια, ολόκληρη η collection κατασκευάστηκε στην Ελλάδα, από φιλικά προς το περιβάλλον υφάσματα, εξαιρετικής ποιότητας, με ζωηρές αποχρώσεις και μοναδικά hand painted patterns. Το moto της Zebras & Libras είναι «balance between earth & space», και η φετινή έμπνευση της συλλογή SS18 προήλθε από αυτό και με ένα κομμάτι της θα αποκαταστήσεις και εσύ την ισορροπία όχι μόνο μεταξύ «γης και διαστήματος» αλλά και μέσα στην ίδια την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα.

Δες επίσης: Billboard Music Awards 2018: Όλα τα looks από τη λαμπερή βραδιά