H Emilia Clarke μας θύμισε ένα ρετρό στυλ παπουτσιών που είχαμε ξεχάσει ότι είχαμε

H Emilia Clarke μας θύμισε ένα ρετρό στυλ παπουτσιών που είχαμε ξεχάσει ότι είχαμε

Και ίσως ξαναφορέσουμε αυτό το καλοκαίρι.

GettyImages 961071328

Πριν από μία ημέρα η «Καλίσι» από το Game of Thrones, aka Emilia Clarke, βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για την προώθηση της ταινίας που πρωταγωνιστεί, «Solo: A Star Wars Story». Στη συνέντευξη τύπου του έργου η ξανθιά ηθοποιός φόρεσε μία μαύρη κοντομάνικη μπλούζα, μία ριγέ midi φούστα σε off white απόχρωση και από κάτω ολοκλήρωσε το look της με ένα retro style παπουτσιών που με την εμφάνισή της αυτή φαίνεται να επανήλθε στο προσκήνιο.

Ο λόγος για τις λευκές, κλασικές, μυτερές γόβες που ήταν must have item πίσω στα 90s. Υπήρχε μία περίοδος που τις έβλεπες κυριολεκτικά παντού! Συνδυασμένες με jean και λευκό σακάκι. Σήμερα, σχεδόν 20 χρόνια μετά αυτό το ελαφρώς παρεξηγημένο ζευγάρι είναι και πάλι στη μόδα και αυτό το ντελικάτο outfit της ηθοποιού μας το αποδεικνύει. Φόρεσε τις δικές σου με ένα floral mini φόρεμα, με cropped παντελόνα ή με φαρδιά ζιπ κιλότ και oversized jacket από πάνω και κάνε τη διαφορά στην επόμενη εμφάνισή σου με αυτό το νοσταλγικό στοιχείο πάνω της!
Δες επίσης: Πέντε fashion items που έγιναν sold out αμέσως μόλις τα φόρεσε η Meghan MarkleΠέντε fashion items που έγιναν sold out αμέσως μόλις τα φόρεσε η Meghan Markle

GettyImages 961059654