Η «κόρη» του ήλιου... ή αλλιώς πώς μία συλλογή μαγιό κάνει τις μέρες μας ηλιόλουστες

Η «κόρη» του ήλιου... ή αλλιώς πώς μία συλλογή μαγιό κάνει τις μέρες μας ηλιόλουστες

Το ελληνικό beachwear brand, ΜΑIDEN (aka «κόρη»), υπόσχεται φωτεινές μέρες όλο το καλοκαίρι!

dd copy

To ελληνικό beachwear brand, MAIDEN, ιδρύθηκε το 2016 από την Αγγελική Κοτρώνη και έχει ως στόχο του να δημιουργήσει έναν κόσμο με επίκεντρό του τη γυναίκα, τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της θηλυκής φύσης. Το label σχεδιάζει σύγχρονες συλλογές beachwear και μαγιό για ξεχωριστές κοπέλες με χιούμορ, που ζουν σύμφωνα με τους δικούς τους κανόνες.

Οι collections είναι εντυπωσιακές, με έντονα χρώματα, γεωμετρικά prints και σχέδια που κολακεύουν όλους τους σωματότυπους. Τα sexy cut outs των ολόσωμων MAIDEN, «μπλέκονται» με τα ψηλόμεσα, ελαφρώς retro σχέδια των bikinis και όλα αυτά «υπακούουν» στις αρχές του color blocking δημιουργώντας μία σειρά που υπόσχεται να κάνει το καλοκαίρι σου λίγο πιο φωτεινό, παιχνιδιάρικο και στυλάτο!

https://www.instagram.com/p/BkDdx9qHl7i/
ff
gg

Το όνομα του brand έχει προέλθει από την αρχαία ελληνική λέξη «Κόρη» που αφορούσε συγκεκριμένα είδη αγαλμάτων τα οποία απεικόνιζαν νεαρές γυναίκες με αγνές ψυχές, που «έπαιζαν» με τους κανόνες και τις συμβατικές, κοινωνικές δομές. Τα MAIDEN τα βρίσκεις και από πέρυσι και εκτός Ελλάδος. Πέρυσι είχαν σε αποκλειστικότητα ορισμένα σχέδια τα Selfridges και το site Luisa Via Roma, ενώ φέτος τα βρίσκεις στο πολυκατάστημα La Rinascente του Μιλάνου.

Επίσης από τα μέσα Ιουλίου τα MAIDEN θα αποκτήσουν νέα στέγη ως μέρος μίας collectiva/ boutique στο Κουκάκι (Φαλήρου 28). Ο χώρος θα λειτουργεί και ως ΗQ του brand αλλα και ως κατάστημα για τους MAIDEN lovers και θα έχει όλες τις συλλογές, πολλές προσφορές και πολλά sample sales. Το φετινό καλοκαίρι, παρά τις βροχούλες, προβλέπεται πολύ πολύχρωμο και fashionable!

Δες επίσης: Rose Leslie: 10 φορές που η «κυρία Jon Snow» μας απέδειξε πως έχει στυλ