Ραντεβού στην Κέρκυρα! Γνώρισε και εσύ τις πιο στυλάτες τσάντες από το «νησί των Φαιάκων»

Διονυσία Καλαποθαράκου
Ραντεβού στην Κέρκυρα! Γνώρισε και εσύ τις πιο στυλάτες τσάντες από το «νησί των Φαιάκων»

Η horsePower είναι μία ελληνική εταιρεία που κατασκευάζει τις πιο ωραίες τσάντες που έχεις δει τελευταία.

JULIA 2
KALLIOPE
ΛΑΟΥΡΑ

Η horsePower, ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι με έδρα την Κέρκυρα, που σχεδιάζει και δημιουργεί πρωτότυπες δερμάτινες τσάντες και δερμάτινα αξεσουάρ από το 1985. Όλα τα σχέδιά της είναι χειροποίητα, φτιαγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να αντέχουν τον χρόνο και να έχουν all time classic σχέδια που ξεφεύγουν από τις εφήμερες τάσεις της μόδας. Βelt bags, πρακτικές hobos, στυλάτες top handle bags, urban backpacks και chic clutches, έχουν όλα την καλλιτεχνική επιμέλεια και την φροντίδα του Γιάννη και της Μιμής, οι οποίοι αποτελούν την ψυχή του brand και γεννήθηκαν, ζουν και δουλεύουν στην Κέρκυρα.

Julia
«Ολα άρχισαν, πριν αρκετά χρόνια σαν παιχνίδι, απλά για να εκφραστούμε μέσα απ' το υλικό που λατρεύουμε και οι δύο, το δέρμα» μας είπε η Μιμή και συνέχισε λέγοντας «βρεθήκαμε, λοιπόν οδηγημένοι απ' αυτό μας το πάθος και απ΄ τη μανία μας για το κυνήγι της τελειότητας, με μια οργανωμένη βιοτεχνία στα χέρια μας που ευτυχώς ποτέ δεν χρειάστηκε να κάνει "εκπτώσεις" στις νεανικές μας φιλοδοξίες».

Kalliope
Το ζευγάρι σχεδιάζει με τον ίδιο ενθουσιασμό της αρχής όλα τα νέα μοντέλα κάθε συλλογή διαλέγοντας προσωπικά τα υλικά. Η κάθε τσάντα είναι μοναδική και αντικατοπτρίζει την υψηλή αισθητική το μεράκι και την αγάπη που «κρύβεται» πίσω από τη δημιουργία της. Γιατί η «It-bag» σου γι’ αυτό το καλοκαίρι μπορεί να είναι made in Greece… made in Corfu για να είμαστε πιο ακριβείς.

Laoura
Δες επίσης: Η midi φούστα είναι το πιο hot item για φέτος και μπορούμε να στο αποδείξουμε