Εσύ ξέρεις ποιο είναι το Νο1 brand στις πωλήσεις των second hand ρούχων;

Εσύ ξέρεις ποιο είναι το Νο1 brand στις πωλήσεις των second hand ρούχων;

Αν θες να αγοράσεις κομμάτια «από δεύτερο χέρι» φρόντισε να έχουν την υπογραφή αυτού του επώνυμου Οίκου Μόδας από πίσω τους.

Το «www.therealreal.com» είναι ένα από τα πιο γνωστά sites παγκοσμίως όπου μπορείς να αγοράσεις μεταχειρισμένα και επώνυμα είδη ρουχισμού αλλά και αξεσουάρ. Η ιδιοκτήτριά του, Julie Wainwright, έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στην Vogue Αυστραλίας μιλώντας, μεταξύ άλλων, και για τον τζίρο της προηγούμενης χρονιάς. Το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεων, άρα και των κερδών του site της, προήλθαν από τη ζήτηση που είχε ένα συγκεκριμένο brand. Ποιο ήταν αυτό; O Οίκος Gucci.

https://www.instagram.com/p/BmdWOZ6nRsL/?utm_source=ig_embed

Τα τελευταία χρόνια όλος ο κόσμος της μόδας έχει εστιάσει την προσοχή του στο να εξυμνεί τις δημιουργίες και το nerdy style του τελευταίου Καλλιτεχνικού του Διευθυντή, Alessandro Michele. Εκτός όμως από το «τώρα», όπως φαίνεται από τις δηλώσεις της Julie, μεγάλη αξία –ειδικά εμπορική- έχει και το «πριν» του brand, με τα second hand κομμάτια του να «φεύγουν σαν τρελά» από τα «ηλεκτρονικά ράφια» του e-shop «The Real Real». Μετά στις προτιμήσεις των αγοραστούν ακολουθούν brands όπως: Chanel, Christian Louboutin, Hermès, Prada, Céline, Burberry και Valentino. Αν, λοιπόν, σκέφτεσαι και εσύ να αγοράσεις ένα «παλιό» αλλά στυλάτο κομμάτι με μεταπωλητική αξία φρόντισε να έχει τα δύο χαρακτηριστικά «G» πάνω του. Δεν θα χάσεις, ούτε οικονομικά αν αποφασίσεις να το πουλήσεις πάλι στο μέλλον αλλά ούτε και ενδυματολογικά.

https://www.instagram.com/p/BmgB7lAAbcv/?utm_source=ig_embed


Δες επίσης: Βρήκαμε τα 10 πιο influential fashion accounts στο Instagram αυτήν την στιγμή