O Tommy Hilfiger αποκαλύπτει τη γυναικεία capsule συλλογή «Tommy Icons»για το φθινόπωρο του 2018

O Tommy Hilfiger αποκαλύπτει τη γυναικεία capsule συλλογή «Tommy Icons»για το φθινόπωρο του 2018

Με αυτήν την capsule collection το brand γιορτάζει τα πιο iconic styles του, δίνοντας ένα εκλεπτυσμένο twist στα κλασικά ρούχα για τη σύγχρονη Tommy γυναίκα.

th fw18 tommyicons lookbook look01 03 1

Ως μέρος της παγκόσμιας καμπάνιας του brand, η οποία γιορτάζει τα icons του αύριο στον κόσμο της μόδας, της τέχνης, της μουσικής και της ψυχαγωγίας, το μοντέλο Hailey Baldwin και το μοντέλο και ακτιβίστρια Winnie Harlow εμφανίζονται ως τα πρόσωπα της capsule συλλογής. Οι fan του brand μπορούν να επισκεφθούν το tommy.com για μία behind-the-scenes ματιά στη δημιουργία της συλλογής και να δουν διαφορετικά στιλ, όπου θα είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα από την 1η Οκτωβρίου ενώ θα κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση στο TOMMYNOW βιωματικό runway event για το Φθινόπωρο 2018 στη Σανγκάη στις 4 Σεπτεμβρίου.

Η γυναικεία capsule συλλογή TOMMY ICONS για το Φθινόπωρο 2018 περιλαμβάνει κλασικά κομμάτια, όπως μπλούζες Oxford, parka και puffer τζάκετ, όπου έχουν επανεμπνευστεί σε oversized σιλουέτες, πλισέ, πολυτελή υφάσματα, contrast color-block stripes και στη χρωματική παλέτα του ζεστού navy, του μπορντό (burgundy) και του χρυσού. Η συλλογή επανεξετάζει το πλούσιο αρχείο του brand, περιέχοντας το iconic ‘stretch’ flag logo σε όλη τη συλλογή, το οποίο έχει εκσυγχρονιστεί σε ένα μίνιμαλ χρυσό σχέδιο. Τα key styles περιέχουν ένα μεταλλικό χρυσό gold puffer jacket, ένα his-for-her χαλαρό girlfriend-fit Oxford πουκάμισο σε Ithaca γραμμές με ένα μινιμαλιστικό χρυσό flag logo, ένα Arctic-inspired parka jacket σε κόκκινο και μαύρο color-blocking σε oversized silhouette, ένα πουλόβερ με μαύρες, άσπρες και χρυσές γραμμές σε βελούδο και chenille yarn με το ‘TOMMY’ γραφικό μπροστά και ένα navy και burgundy striped rugby πουκάμισο ή φόρεμα.
Την πρώτη τους εμφάνιση στο TOMMYNOW show στη Shanghai στις 4 Σεπτεμβρίου 2018 θα κάνουν επίσης οι συλλογές HILFIGER COLLECTION και TommyXLewis, η πρώτη συλλογή σε συνεργασία του Tommy Hilfiger και του Βρετανού οδηγού αγώνων ταχύτητας, τέσσερις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula One® και παγκόσμιος brand ambassador των ανδρικών συλλογών TOMMY HILFIGER, Lewis Hamilton.