Sébastien Jondeau: Από σωματοφύλακας του Κarl Lagerfled, σχεδιαστής μόδας

Sébastien Jondeau: Από σωματοφύλακας του Κarl Lagerfled, σχεδιαστής μόδας

O γοητευτικός άντρας που βλέπαμε πάντα στις φωτογραφίες δίπλα στον ογδοντατετράχρονο fashion designer, έχει πλέον σειρά ρούχων με την υπογραφή του.

Ο Sebastien Jondeau είναι τα τελευταία 16 χρόνια σχεδόν μέσα σε κάθε παπαρατσική φωτογραφία που έχει στο επίκεντρό της τον Karl Lagerfeld. O 43χρονος Γάλλος είναι ο πιο πιστός βοηθός και ο πιο παλιός σωματοφύλακας του 84χρονου σχεδιαστή μόδας και ένας από τους πιο κοντινούς τους ανθρώπους εντός και εκτός της βιομηχανίας της μόδας. Γνωρίστηκαν όταν ο Sebastien ήταν μόλις 15 χρονών και εργαζόταν τα καλοκαίρια στην επιχείρηση με αντίκες που είχε ο πατριός του.

https://www.instagram.com/p/Bl0g5eclp7O/?utm_source=ig_embed

Ο Karl ήταν μεγάλος συλλέκτης και ο «μικρός» απολάμβανε να του κάνει ερωτήσεις για τη ζωή, για τη δημοσιότητα και για τον κόσμο της μόδας. Οι δυο τους ήρθαν αρκετά κοντά και κάποια χρόνια αργότερα ξεκίνησε να δουλεύει κανονικά για τον «Kάιζερ». Σήμερα, όταν δεν φροντίζει για την ασφάλεια του Karl, απολαμβάνει την συντροφιά της κοπέλα του, Jenna Courtin Clarins, της 30χρονης ambassador και κληρονόμου του γνωστού, γαλλικού Οίκου καλλυντικών Clarins και σχεδιάζει και την πρώτη δική του συλλογή ανδρικών ρούχων, την «Karl Lagerfeld Curated by Sebastien Jondeau» υπό την αιγίδα του προσωπικού label του Lagerfeld.

https://www.instagram.com/p/BlsASg2ATCN/?utm_source=ig_embed

O Jondeau περιγράφει αυτήν την νέα capsule collection σαν «μια αντανάκλαση των δικών του must have κομματιών για να περάσει κάποιος μία μέρα στην πόλη με τον Lagerfeld». Η σειρά περιλαμβάνει κομμάτια κομψά και πολυτελή με sporty στοιχεία, τα οποία αντανακλούν την αγάπη του για το μποξ και το μοτοκρός. Τη σειρά μπορείς να την βρεις online εδώ και αν σου αρέσει σκέψου ότι ο Sebastien μπορεί να επαναλάβει κάτι αντίστοιχο στο μέλλον. «Αυτό που έχω μάθει από τον Karl είναι πως πρέπει να εξελίσσεσαι συνεχώς. Αν μείνεις στάσιμος χάθηκες! Έτσι και εγώ αν είμαι καλός σε αυτό θα συνεχίσω να το κάνω, αν όχι απλά δεν θα με ξαναδείτε ποτέ», δήλωσε γελώντας. Το τελευταίο το απευχόμαστε για πολλούς λόγους!
Δες επίσης: Σύμφωνα με το Instagram αυτό είναι το ιδανικό μαγιό για κάθε σωματότυπο

https://www.instagram.com/p/BdsQs4HANKQ/?utm_source=ig_embed