Μια αλλιώτικη «βασιλική» σειρά ρούχων

Μια αλλιώτικη «βασιλική» σειρά ρούχων

Η νέα Queen collection δεν φέρει την υπογραφή κάποιου από τον οίκο των Windsor αλλά της βασίλισσας του Hollywood, Queen Latifah.

Η πληθωρική Queen αποφάσισε να προσθέσει μια ακόμα ιδιότητα στη μακροσκελή λίστα των ρόλων της. Πλάι σε αυτήν της ηθοποιού, ράπερ, τραγουδίστριας και παραγωγού τώρα πλέον θα την αποκαλούμε και σχεδιάστρια ρούχων. Η νέα σειρά ρούχων και αξεσουάρ με την υπογραφή της θα φέρει το brand name Queen και θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Αύγουστο.

Η σειρά της, παρά την πληθωρικότητα της δημιουργού της, θα κυκλοφορήσει σε όλα τα μεγέθη και η ίδια η Queen έχει ζητήσει να μην ταυτιστεί με τα plus sizes γιατί θεωρεί πως απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως σωματότυπου. «Ένιωθα πάντα πως τα 'μεγαλύτερα' κορίτσια δεν έχαιραν σεβασμού, παρότι αποτελούν μεγάλο μέρος των καταναλωτών. Αισθανόμουν πως η αγορά δεν μας σεβόταν με τον τρόπο που θα έπρεπε. Δεν θα κυκλοφορούσα μια σειρά που δεν σέβεται τις μεγαλόσωμες γυναίκες ή τις χυμώδεις γυναίκες. Και, τελικά, όλες τις γυναίκες» είπε σε συνέντευξή της για το λανσάρισμα της Queen.

Οι τιμές θα κυμαίνονται από τα 100 έως τα 300 δολάρια και τα προϊόντα της σειράς θα μπορεί κανείς να τα βρει στο hsn.com.