Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Όρασης και εσύ μπορείς να κάνεις κάτι για όσους δεν βλέπουν καλά

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Όρασης και εσύ μπορείς να κάνεις κάτι για όσους δεν βλέπουν καλά

Mάθε πώς πίσω από κάθε αγορά προϊόντων TOMS κρύβεται μια καλή πράξη μέσα από παγκόσμιες συνεργασίες με τους εκάστοτε κοινωνικούς φορείς.

Optical4
10008645 HorneBlackTortoiseFade H
10013127 TulumDeepTealTripeLam S1

Fact: Το 80% των γνώσεων μας το πετυχαίνουμε μέσω της όρασης. Όμως 285 εκ. άνθρωποι παγκοσμίως αντιμετωπίζουν προβλήματα με αυτήν. Το 80% αυτών των ανθρώπων όμως μπορούν να γίνουν καλά! Απλά δεν έχουν την πρόσβαση για τη κατάλληλη διάγνωση και ιατρική περίθαλψη και σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Οράσης μπορούμε όλοι να κάνουμε κάτι γι' αυτό. Πίσω από κάθε αγορά προϊόντων TOMS κρύβεται μια κοινωνική, καλή πράξη μέσα από παγκόσμιες συνεργασίες με τους εκάστοτε κοινωνικούς φορείς. Έτσι, με κάθε αγορά γυαλιών οράσεως η TOMS συνεισφέρει στην αποκατάσταση της όρασης ενός ανθρώπου που το έχει ανάγκη μέσα από δωρεάν ιατρική εξέταση, αγωγή ή και επέμβαση καταρράκτη.

Η φετινή συλλογή γυαλιών οράσεως της TOMS δεν θα σε κάνει μόνο «να δεις την αλλαγή», αλλά να γίνεις και μέρος αυτής. Μια collection γεμάτη κλασικά, άνετα, υπερσύγχρονα σχέδια με παραλλαγές στο στυλ αλλά και στην χρωματική παλέτα, ιδανικά για κάθε πρόσωπο περιμένει να την ανακαλύψεις και να κάνεις τον πιο τέλειο συνδυασμό «μόδας και καλού σκοπού».

Χάρη στις αγορές σου και με τη βοήθεια των 13 Giving Partners σε 12 χώρες ανά τον κόσμο, μαζί και η Ελλάδα, η TOMS έχει βοηθήσει μέχρι σήμερα 600.000 άτομα πολλά εκ των οποίων είναι παιδιά που πάνε σχολείο.
Η συλλογή είναι διαθέσιμη στα καταστήματα TOMS και σε επιλεκτικά καταστήματα οπτικών.