Ο David Gandy γίνεται βιβλίο

Ο David Gandy γίνεται βιβλίο

Ο κούκλος David Gandy τώρα φιγουράρει και σε βιβλίο των Dolce&Gabbana.

Το μοντέλο με τα υπέροχα μάτια γίνεται ο βασικός χαρακτήρας του βιβλίου που ετοιμάζονται να βγάλουν οι Dolce&Gabbana. Αυτό τον κάνει το πρώτο ανδρικό μοντέλο που θα πρωταγωνιστήσει μόνο του σε ένα από τα βιβλία του Ιταλικού label.

"Είμαι υπερήφανος για αυτό το project", αναφέρει ο Gandy. "Δε θα μπορούσα να το φανταστώ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα, όταν ξεκίνησα να δουλεύω για τους Dolce & Gabbana πριν 6 χρόνια, ότι θα είχα κάποτε το δικό μου βιβλίο! Το γεγονός ότι ο Domenico και ο Stefano με επέλεξαν με τιμάει αφάνταστα".

Το βιβλίο θα περιλαμβάνει εικόνες από φωτογραφίες, καμπάνιες, fashion shows, editorials και ημερολόγια που ο Gandy και ο οίκος μόδας έκαναν μαζί από το 2005. Φωτογράφοι σαν τους Mario Testino, Steven Klein και Arnaldo Anaya-Lucca θα έχουν το βασικό ρόλο.

Να πούμε ότι ο Gandy είχε συμπεριληφθεί και σε δύο ακόμη βιβλία των Dolce&Gabbana. Στο "Uomini" που περιλάμβανε εικόνες εμπνευσμένες από αρχαιολελληνικές φιγούρες καθώς και στο "Milan Family" που εκπροσωπούσε το σύγχρονο άνδρα στο πλαίσιο της οικογένειάς του.

Το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο από τις 18 Ιουνίου.