Τα Marks & Spencer καλωσόρισαν το φθινόπωρο με τη νέα τους συλλογή, για τη σεζόν AW 2018

Τα Marks & Spencer καλωσόρισαν το φθινόπωρο με τη νέα τους συλλογή, για τη σεζόν AW 2018

Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, τα Marks & Spencer παρουσίασαν τη νέα τους συλλογή, «ζωντανεύοντας» τη μαγεία του φθινοπωρινού Λονδίνου.

Anita Sabarwal Country Manager Marks Spencer Ελίνα Σταθοπούλου Marketing Manager Marks Spencer

Με έμπνευση τα “London Mews”, τα μυστικά σοκάκια της βρετανικής πρωτεύουσας, τα Marks & Spencer δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό φθινοπωρινό σκηνικό, προσκαλώντας τους καλεσμένους δημοσιογράφους, fashion editors και social media influencers, να «εξερευνήσουν» τη νέα συλλογή και να βρουν το δικό τους μοναδικό «δρόμο» για το απόλυτο χειμερινό look! Οι καλεσμένοι βρέθηκαν για λίγο στο Λονδίνο, καθώς τα πέτρινα δωμάτια ενός παλιού σπιτιού στην καρδιά της Αθήνας μεταμορφώθηκαν σε σοκάκια (mews), ώστε να φιλοξενήσουν τις τάσεις της φετινής συλλογής των Marks & Spencer.

Anita Sabarwal, Country Manager Marks & Spencer, Ελίνα Σταθοπούλου, Marketing Manager Marks & Spencer

FALL FOR MS AW18 5

Πρώτος σταθμός της εξερεύνησης ήταν η Poetic Str., όπου μια παλέτα από παλ και έντονες αποχρώσεις, όπως ροζ, φούξια και μπορντό, αναδείχθηκε μέσα από faux γούνες, ζεστά πλεκτά και βελούδινα κοτλέ, δημιουργώντας άκρως εντυπωσιακές εμφανίσεις.

FALL FOR MS AW18 6

Στη Soft Heritage Str., το layering είχε θέση πρωταγωνιστή, καθώς το animal print συνδυάστηκε με κάραμελ και λιλά αποχρώσεις, ανανεώνοντας τη φθινοπωρινή μας διάθεση. Στη συνέχεια, η Onyx Str., έδωσε έμπνευση για βραδινές εμφανίσεις, γεμάτες λάμψη και αυτοπεποίθηση. Statement φορέματα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες και must-have κομμάτια από βελούδο και δέρμα κέρδισαν τις εντυπώσεις.

FALL FOR MS AW18 7

Συνεχίζοντας την εξερεύνηση τους, οι καλεσμένοι βρέθηκαν στην Sartorial Str. όπου οι αποχρώσεις του έντονου μπλε και του σμαραγδί, σε συνδυασμό με αθλητικές λεπτομέρειες χάρισαν έναν αέρα ανανέωσης στα καθημερινά office looks.

Στη μυστηριώδη Pumpkin Str. περίμεναν τους καλεσμένους οι πιο «τρομακτικές» λιχουδιές Marks & Spencer Food, από τη νέα συλλογή Halloween! Το διπλανό «σοκάκι» της Men’s Str., ήταν αφιερωμένο στην ανδρική συλλογή των Marks & Spencer, η οποία αποτελείται από smart casual εμφανίσεις γεμάτες άνεση και διαχρονική γοητεία. Στον τελευταίο σταθμό της εξερεύνησης τη Lingerie Str., οι καλεσμένοι ανακάλυψαν τη νέα συλλογή εσωρούχων που χαρακτηρίζεται από δαντέλα, βελούδο και συνδυασμούς υφών και χρωμάτων, που αναδεικνύουν τη γυναικεία θηλυκότητα. Έχοντας ανακαλύψει τα πιο fashion σοκάκια, οι καλεσμένοι χαλάρωσαν απολαμβάνοντας τον καφέ τους μαζί με λαχταριστά cakes & cookies από τα Marks & Spencer Food στο café που τους περίμενε στο τελευταίο σοκάκι! #marksandspencerAW18

Ακολουθήστε τα M&S:
Facebook: Marks & Spencer
Instagram: marksandspencer