Η πρώην βασίλισσα της Vogue Carine Roitfeld αποκαλύπτει

Η πρώην βασίλισσα της Vogue Carine Roitfeld αποκαλύπτει

Η Carine Roitfeld και η νυν αρχισυντάκτρια της γαλλικής Vogue, Emmanuelle Alt, δεν είναι πια φίλες, αποκάλυψε η Carine.

H Carine Roitfeld, η πρώην αρχισυντάκτρια της γαλλικής Vogue, που όταν παραιτήθηκε σάλος κυρίευσε τον κόσμο της μόδας, σε μια εκ βαθέων συνέντευξή της αποκάλυψε πως με την αντικαταστάτριά της και πρώην συνεργάτη της στο περιοδικό, Emmanuelle Alt, δεν είναι πια φίλες. Μάλιστα η Carine φάνηκε πληγωμένη, καθώς ανέφερε πως όταν δεν παίρνεις πίσω όσα δίνεις στις διάφορες σχέσεις σου απογοητεύεσαι.

Στη συνέχεια της συνέντευξής της αναφέρθηκε και στο επίμαχο εξώφυλλο που φαίνεται πως προκάλεσε την παραίτηση της -το τεύχος Δεκεμβρίου της Vogue, όπου ο Tom Ford ποζάρει στο εξώφυλλο μαζί με την δεκαεξάχρονη Daphne Groenveld-, το οποίο αποκάλυψε πως δεν άρεσε καθόλου στον πρόεδρο της Condé Nast, Xavier Rometet. Μάλλον, σύμφωνα με την ίδια, ο Xavier ήθελε μια γραμμή για το περιοδικό του πιο mainstream και ήσυχη, καθώς οι καιροί είναι οικονομικά δύσκολοι ενώ η Carine είναι επαναστάτρια.

Τέλος, στην ίδια συνέντευξη η Carine δήλωσε πως πριν πάει σε κάποιο κοσμικό event πίνει ένα σφηνάκι βότκα για να είναι σε καλή διάθεση, καθώς δεν της αρέσει η σαμπάνια που σερβίρουν συνήθως.

Σίγουρα πολλά περισσότερα θα μάθουμε για τo αινιγματική style icon που ακούει στο όνομα Carine Roitfeld όταν κυκλοφορήσει και το βιβλίο της τον Οκτώβριο.