Προπόνηση μετά το γραφείο; Με αυτά τα tips θα είσαι πάντα έτοιμη

Προπόνηση μετά το γραφείο; Με αυτά τα tips θα είσαι πάντα έτοιμη

Ο Νοέμβρης είναι πλέον εδώ και αυτό σημαίνει πως όσο και αν καθυστέρησες την έγγραφή σου στο γυμναστήριο, τώρα ήρθε η ώρα να κάνεις την αρχή.

Πώς, όμως, θα καταφέρεις να μπεις και πάλι σε πρόγραμμα με όρεξη και κυρίως, δίχως να εξουθενωθείς; Διότι όταν ξυπνάς κάθε πρωί στις 7 και η νύχτα σε βρίσκει στο γραφείο τότε, όταν φτάνει η ώρα της προπόνησης, οι αντοχές και η διάθεσή σου είναι ολίγον τι… πεσμένες.

Για να έχεις ενέργεια και να νιώθεις άνετη, πρέπει να είσαι προετοιμασμένη καταλλήλως και να αισθάνεσαι όμορφα με τον εαυτό σου! Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που θελήσαμε να μοιραστούμε μαζί σου αυτό το άρθρο.

Σε αντίθεση με προηγούμενες χρονιές, φέτος αποφασίσαμε να «ψάξουμε» καλύτερα το θέμα της after work προπόνησης (δεν θέλαμε να παρατήσουμε το gym στα μέσα της χρονιάς) και αφού διαβάσαμε και ρωτήσαμε, καταλήξαμε σε μερικά πολύτιμα tips τα οποία θα σε βοηθήσουν να είσαι πάντα έτοιμη για γυμναστήριο -ακόμη και τις ημέρες που αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να ανέβεις στο… mini step.

p1

Βήμα 1ο: Ενυδατώσου και φάε τη σωστή ώρα

Ξεκίνα από τα βασικά, δηλαδή τα θέματα που αφορούν στη διατροφή σου. Αν δεν προλαβαίνεις να τρως κάτι το πρωί, φρόντισε να έχεις πάντα μαζί σου ένα πρωινό on-the-go, όπως μια μπάρα δημητριακών με δημητριακά ολικής άλεσης, για να ξεκινάει με ενέργεια η κάθε σου μέρα.

Όσον αφορά στο γραφείο, πιες αρκετό νεράκι κατά τη διάρκεια της ημέρας προκειμένου να διατηρείς ενυδατωμένο τον οργανισμό σου. Δώσε, επίσης, προσοχή στο πότε θα τρως το μεσημεριανό σου διότι πρέπει να έχουν περάσει τουλάχιστον τρεις ώρες μέχρι τη στιγμή που θα ξεκινήσεις την προπόνηση.

p2

Βήμα 2ο: Βρες ένα σνακ που προσφέρει ένα boost ενέργειας

Το πιο σημαντικό στοιχείο, βέβαια, αφορά στα σνακ σου. Φρόντισε να έχεις πάντα στην τσάντα σου ένα σνακ που μπορεί να σου προσφέρει ένα boost ενέργειας στη στιγμή. Σίγουρα θα χρειαστείς κάτι για να τονωθείς πριν την προπόνηση.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μια FITNESS® μπάρα δημητριακών με σιτάρι και βρώμη ολικής άλεσης, βιταμίνες και φυσικά τέλεια γεύση -από μαύρη σοκολάτα μέχρι red berries και… cunchy caramel- είναι ό,τι καλύτερο. Γιατί επιμένουμε σε αυτήν την μπάρα; Διότι όπως πληροφορηθήκαμε, λόγω της ολικής άλεσης, οι υδατάνθρακες διασπώνται πιο αργά και μας δίνουν ενέργεια για περισσότερη ώρα -άρα μας κρατούν περισσότερο!

p3

Βήμα 3ο: Υιοθέτησε το athleisure στυλ για άνεση και τέλεια υποστήριξη

Και από τη διατροφή, πάμε στο θέμα των ρούχων σου. Διότι όταν μετά το γραφείο ακολουθεί προπόνηση, γνωρίζεις ότι πρέπει να κάνεις μια προετοιμασία. Τι θα φορέσεις στην εταιρεία; Τι θα περιέχει η τσάντα του γυμναστηρίου; Τι είδους bra θα βάλεις μέσα από τα ρούχα σου; Χρειάζεσαι τέλεια υποστήριξη, άνεση και απόλυτη ελευθερία κινήσεων όλη μέρα και σε αυτά ακριβώς τα σημεία πρέπει να εστιάσεις.

Τα ερωτήματα είναι πολλά αλλά το «μυστικό» στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το να επενδύσεις σε outfits που σου προσφέρουν ακαταμάχητο στυλ και κορυφαία υποστήριξη σε κάθε προπόνηση, με λίγα λόγια να υιοθετήσεις το athleisure στυλ. Το υπέροχο αυτό fashion trend θέλει να είσαι άνετη από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αυτό σημαίνει πως μπορείς πλέον να φοράς το στυλάτο αθλητικό σου κολάν και εκτός γυμναστήριου -δηλαδή στο γραφείο αλλά και τη βόλτα με τις φίλες. Δες απλώς τη Statement Collection της adidas και θα καταλάβεις!

p4

Για να το πετύχεις πρέπει να βρεις μια collection που είναι σχεδιασμένη για να καλύψει κάθε ανάγκη και να υποστηρίξει τη γυναικεία προπόνηση: Από ένα χαλαρωτικό yoga session μέχρι ένα άκρως δυναμικό HIIT workout. Εστίασε, δηλαδή, σε άνετα bras που είναι σχεδιασμένα να ακολουθούν τη γραμμή και τις ανάγκες του σώματός σου, βρες tights, jackets, παπούτσια και αξεσουάρ με κορυφαίο design με δροσερά υφάσματα, που σε κάνουν να ξεχωρίζεις και τονώνουν την αυτοπεποίθησή σου.

…εστίασε στα πιο εμβληματικά looks

Βέβαια, επειδή το «κεφάλαιο» outfits είναι μεγάλο, καλό είναι πέρα από την άνεση να φροντίσεις -όπως προαναφέραμε- και για το στυλ σου. Για να το πετύχεις αυτό θα χρειαστεί να βρεις τα πιο εμβληματικά looks της σεζόν.

Για παράδειγμα, φέτος τα floral και γεωμετρικά prints θα αποτελέσουν το νέο statement στις προπονήσεις σου! Αυτός είναι ο λόγος που σίγουρα αξίζει να «τσεκάρεις» τη νέα limited-edition Statement Collection της adidas που είναι εμπνευσμένη από τη Stella McCartney και το παγκόσμιο community των adidas Women και στη χώρα μας ήδη τα φορούν πολλές δυναμικές Ελληνίδες, μέλη της κοινότητας των adidas Women, όπως η Ευαγγελία Αραβανή, η Νάντια Μπουλέ και η Σοφία Καρυώτη!

p5

Να είσαι σίγουρη πώς αν είσαι έχεις πάντα μαζί σου τα κατάλληλα σνακ και τα πιο άνετα και στυλάτα outfits και αξεσουάρ, θα ανυπομονείς να πηγαίνεις κάθε μέρα για προπόνηση και μάλιστα, θα τρέχεις στο γυμναστήριο με την ενέργεια και την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη -ακόμη και έπειτα από μια δύσκολη και εξουθενωτική ημέρα στο γραφείο!