Μετά από δυο χρόνια και δύο παιδιά, η Behati Prinsloo επέστρεψε πιο fit από ποτέ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μετά από δυο χρόνια και δύο παιδιά, η Behati Prinsloo επέστρεψε πιο fit από ποτέ

Μα τι σώμα είναι αυτό;

Το fashion show της Victoria’s Secret πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ώρες στη Νέα Υόρκη και όλα τα μοντέλα της, ήταν εκεί για να μας εντυπωσιάσουν για μία ακόμη χρονιά και να μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό, με τις εμφανίσεις τους (και με το σώμα τους φυσικά).

Θα κάνουμε ωστόσο ένα ιδιαίτερο focus, στη Behati Prinsloo, η οποία επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος», έπειτα από δύο χρόνια απουσίας και δύο παιδιών που έχει αποκτήσει με τον Adam Levine. Η 30χρονη καλλονή έδωσε τον καλύτερο της εαυτό για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια, με τον σύζυγό της φυσικά να την παρακολουθεί περήφανος από το κοινό.


https://www.instagram.com/p/Bp8bKPBAwSy/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Και τα δύο looks που άλλαξε η Behati ήταν εκπληκτικά, και το σώμα της ό,τι καλύτερο είδαμε στο show. Ειδικά αν σκεφτείς, πως τα τελευταία δύο χρόνια έχει αποκτήσει και δύο παιδιά. Πριν από το show η 30χρονη μίλησε για τον σύζυγό της κατενθουσιασμένη λέγοντας: «Θα είναι εδώ για να με δει και είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Δεν μπορούσε να έρθει τα τελευταία χρόνια εξαιτίας του The Voice στο οποίο ήταν κριτής και δεν μπορούσε να λείπει. Γι’ αυτό τώρα νιώθω υπέροχα που έχει καταφέρει να είναι εδώ.

Η τελευταία φορά που η Behati περπάτησε σε fashion show της Victoria’s Secret ήταν το Νοέμβριο του 2015, λίγο πριν μάθουμε για την πρώτη της εγκυμοσύνη. Η Behati και ο Adam Levine, έχουν δύο κόρες, την δύο ετών Dusty Rose και την 7 μηνών Gio Grace.

Δες περισσότερες φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Η φωτογραφία της Khloe Kardashian, ξεσήκωσε αντιδράσεις στα social media