«Ρίγες για όλους» φωνάζει η GAP και εμείς δεν έχουμε παρά να την ακούσουμε

«Ρίγες για όλους» φωνάζει η GAP και εμείς δεν έχουμε παρά να την ακούσουμε

Φέτος τα Χριστούγεννα, η Gap παρουσιάζει την γιορτινή συλλογή Crazy Stripes με τις πιο εορταστικές προτάσεις και πολύχρωμες εμφανίσεις για μικρούς και μεγάλους!

W 18 HO1 GG OF BRIGHTSBLUES GROUPWOMENSIMAGE 03 023 LR
BB 18 HO1 GG OF BRIGHTSBLUES BOYIMAGE 01 318 LR

Η συλλογή με τις πολύχρωμες ρίγες της Gap επιστρέφει και φέτος τα Χριστούγεννα για όλους τους λάτρεις των χρωμάτων και των εντυπωσιακών εμφανίσεων! Επιλέξτε να ντύσετε με χρώμα την καθημερινότητά σας με κομμάτια που χαρακτηρίζονται από ζωηρά ριγέ μοτίβα και που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε κάθε ώρα της ημέρας!

Αν σας αρέσουν τα άνετα, ζεστά ρούχα και αξεσουάρ, η συλλογή Crazy Stripes της Gap θα σας ενθουσιάσει με μια μεγάλη ποικιλία από άνετα και απαλά πλεκτά, πολύχρωμα αξεσουάρ και μοντέρνα καθημερινά κομμάτια σε ζωηρά και φωτεινά χρώματα. Συνδυάστε τα κομμάτια της συλλογής που σας αρέσουν, με το αγαπημένο σας τζιν για κομψές εμφανίσεις κάθε στιγμή της ημέρας.

M 18 HO1 GG OF BRIGHTSBLUES SINGLEMENSIMAGE 09 061 LR

Τα χαρούμενα σχέδια της συλλογής Crazy Stripes αποτελούν τον ιδανικό τρόπο να δώσετε ένα «φωτεινό» τόνο στην εμφάνισή σας και να προσφέρετε χαρά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. «Ξετρελαθείτε» με τα νέα κομμάτια της συλλογής “Crazy Stripes” και αποκτήστε τα για εσάς ή για τα πιο ξεχωριστά σας πρόσωπα. Στα καταστήματα Gap θα ανακαλύψετε μια μεγάλη ποικιλία ρούχων και αξεσουάρ Crazy Stripes για άντρες, γυναίκες και παιδιά. Γιατί να έχουμε ένα μόνο αγαπημένο χρώμα αφού μπορούμε να τα έχουμε όλα μαζί;

M 18 HO1 GG OF BRIGHTSBLUES SINGLEMENSIMAGE 09 345 LR

Παραδοθείτε στο πνεύμα των εορτών και απλά αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο. Οι γιορτές δεν είναι μόνο για να προσφέρουμε δώρα, αλλά και να προσφέρουμε αγάπη και χαρά και τον εαυτό μας.


www.gap.com.gr
www.facebook.com/greecegap
www.instagram.com/gapgreece