New Shop On The Block: Bρήκαμε στο Κολωνάκι το νέο showroom που θα γίνει σύντομα talk of the town

New Shop On The Block: Bρήκαμε στο Κολωνάκι το νέο showroom που θα γίνει σύντομα talk of the town

Οι «Kisterss» (aka Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη) εγκαινιάζουν το ολοκαίνουργιο ατελιέ τους και εμείς μόλις βρήκαμε το νέο αγαπημένο μας spot στο κέντρο της Αθήνας.

 MG 3263
 MG 3330
 MG 3552

Σου αρέσει το στυλ των αδερφών Φαρμάκη; Θαυμάζεις τα posts τους στο Instagram; Τον τρόπο που συνδυάζουν μεταξύ τους φαινομενικά αντίθετα κομμάτια; To πώς γίνεται να είναι κομψές κάνοντας ταυτόχρονα statement με τις εμφανίσεις τους; Aν ναι αυτό το νέο opening στο Κολωνάκι θα σε φέρει λίγο πιο κοντά τους καθώς η Όλγα Φαρμάκη, η Γωγώ και το brand του «Kisterss» εγκαινιάζουν το ολοκαίνουργιο ατελιέ τους στο Κολωνάκι και παρουσιάζουν για πρώτη φορά την καινούργια τους συλλογή, με ένα λαμπερό χριστουγεννιάτικο event, σήμερα Κυριακή από τις 12:00 μέχρι τις 19:00.

Το showroom ανοίγει τις πόρτες του για να μας υποδεχτεί στην οδό Μασσαλίας 12 στο Κολωνάκι όπου θα έχουμε την δυνατότητα να ανακαλύψουμε πολλές εκπλήξεις και φυσικά πολλές στυλάτες επιλογές μόδας! Μην ξεχάσεις να βγάλεις μία αναμνηστική φωτογραφία και να μοιράσεις εορταστικά χαμόγελα με τις αδερφές Φαρμάκη στο photo booth που θα βρίσκεται στο χώρο του ατελιέ. Οι «Kisterss» μετά τις επιτυχημένες συλλογές γυαλιών ηλίου, αξεσουάρ και μαγιό, παρουσιάζουν στο κοινό και την πρώτη συλλογή ρούχων τους.

Εμπνευσμένες από αγαπημένα τους κομμάτια αλλά και από τις τελευταίες τάσεις της μόδας προτείνουν animal prints, έντονα χρώματα, διαχρονικά κομμάτια αλλά και πιο εορταστικά. Όλα τα κομμάτια της νέας συλλογής έχουν φτιαχτεί αποκλειστικά στην Ελλάδα και είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα, στο «Kisterss» online shop και φυσικά στο νέο τους showroom.... και εσύ μπορείς πλέον να τα ανακαλύψεις από κοντά! Καλές Γιορτές!

Info: Το «Kisterss» showroom θα λειτουργεί καθημερινά 10:00 – 17:00 και θα είναι ανοιχτό και προς το κοινό.