Το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα είναι πολύ διαφορετικό από ό,τι έχεις συνηθίσει

Το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα είναι πολύ διαφορετικό από ό,τι έχεις συνηθίσει

Η Triumph και η Ελένη Φουρέιρα σε προσκαλούν να ζήσεις από κοντά την πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου τραγουδιού «Triumph» αφιερωμένο στη γυναικεία δύναμη και συλλογικότητα.

1000x600 TRIUMPH Eleni Foureira Contest BW

Με αφορμή την παγκόσμια πρωτοβουλία #TogetherWeTriumph που έχει ως επίκεντρο τη στήριξη των γυναικών, η Triumph, η μεγαλύτερη εταιρεία εσωρούχων παγκοσμίως, σας καλεί να δηλώσετε συμμετοχή στο www.triumph-song.gr για να ζήσετε από κοντά την επίσημη πρώτη παρουσίαση του ΝΕΟΥ τραγουδιού “Triumph” με ερμηνεύτρια την ταλαντούχα Ελένη Φουρέιρα!
Η Triumph προσκαλεί όλους και όλες να λάβουν μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό, μπαίνοντας στο www.triumph-song.gr.

TRIUMPH Eleni Foureira Contest

Με κάθε εγγραφή, οι συμμετέχοντες παίρνουν αυτόματα μέρος στην κλήρωση για 30 VIP Διπλές Προσκλήσεις στο TRIUMPH EXCLUSIVE CONCERT που θα διεξαχθεί τον Φεβρουάριο 2019 σε επιλεγμένο χώρο. Εκεί θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά LIVE, το νέο τραγούδι “TRIUMPH” με την Ελένη Φουρέιρα! Ταυτόχρονα, 5 υπερτυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την Ελένη Φουρέιρα, σε ένα αποκλειστικό meet & greet, αφιερωμένο στις γυναίκες που αποτελούν έμπνευση η μία για την άλλη.
Τα δώρα όμως δεν σταματούν εδώ! Με κάθε εγγραφή όλοι κερδίζουν από ένα εκπτωτικό κουπόνι -20% για αγορές σε οποιοδήποτε κατάστημα με προϊόντα Triumph, σε όλη την Ελλάδα! Δηλώνοντας συμμετοχή στο www.triumph-song.gr οι συμμετέχοντες μπορούν να εκτυπώνουν το εκπτωτικό κουπόνι -20% που θα λαμβάνουν μέσω email, για να το εξαργυρώσουν με κάθε αγορά σε προϊόντα Triumph, συνολικής αξίας έως και 100€, από Τετάρτη 19/12/2018 έως και Σάββατο 12/01/2018.

Όπως τονίζουν οι εκπρόσωποι της Triumph, ενός brand που στηρίζει τις γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο δημιουργώντας μοναδικά εσώρουχα και καινοτομίες με γνώμονα τη γυναικεία υπόσταση, η καμπάνια “The Triumph Song” και το ΝΕΟ τραγούδι που ετοιμάζεται με lady-singer την Ελένη Φουρέιρα, στόχο έχει να αναδείξει τη γυναικεία αλληλεγγύη και να διαδώσει το μήνυμα της συλλογικότητας.
Άλλωστε, για περισσότερα από 130 χρόνια, η Triumph στηρίζει όλες τις γυναίκες, δημιουργώντας εσώρουχα που παρέχουν λύσεις για κάθε μέγεθος και σωματότυπο, συμβάλλοντας στη γυναικεία αυτοπεποίθηση. Με εφαλτήριο τη δύναμη που απορρέει από τη γυναικεία συλλογικότητα, μια από τις πιο επίκαιρες αξίες που αξίζει να γιορτάζεται με κάθε ευκαιρία, η Triumph συνεχίζει και στηρίζει καθημερινά όλες τις γυναίκες που με τη σειρά τους στηρίζουν η μια την άλλη για να επιτύχουν τους δικούς μοναδικούς στόχους και οράματα, τιμώντας τις για την επιλογή τους να εμπνέουν και να εμπνέονται.