Έκπληξη! Τα Χριστούγεννα μας φυλούσαν τον πιο απρόσμενο αρραβώνα ever

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έκπληξη! Τα Χριστούγεννα μας φυλούσαν τον πιο απρόσμενο αρραβώνα ever

Αλήθεια τώρα;

Μόλις έξι μέρες μας χωρίζουν από την Πρωτοχρονιά και την αλλαγή του χρόνου, και το 2018 προτού μας αποχαιρετίσει οριστικά μας φύλαγε μία μεγάλη έκπληξη. Έναν αρραβώνα που δεν θα φανταζόμασταν με τίποτα για κλείσιμο αυτής της χρονιάς, και που όμως θα θέλαμε να συμπεριλάβουμε σε αυτούς που μας σημάδεψαν.

Λίγο εάν έκανε εχθές μια βόλτα στο Instagram εχθές αργά το απόγευμα, θα είδες πως μία πασίγνωστη star και πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret αρραβωνιάστηκε τον καλό της, αφήνοντας μας πραγματικά άφωνες. Ο λόγος για τη Heidi Klum, η οποία είπε το μεγάλο ναι στον καλό της, Tom Kaulitz, με τον οποίο είναι ζευγάρι περίπου έναν χρόνο. Το supermodel και ο κατά 16χρόνια μικρότερος της τραγουδιστής αρραβωνιάστηκαν και πολύ σύντομα λογικά θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η 45χρονη καλλονή και μητέρα τεσσάρων παιδιών ανέβασε στο Instagram account της μια φωτογραφία της με τον Tom, στην οποία χαμογελούν και οι δύο και μας δείχνει το εντυπωσιακό της μονόπετρο, γράφοντας στη λεζάντα της: « Ι said yes» (aka, είπα το «ναι»). Απίστευτη είδηση έτσι;

Δες τη φωτογραφία της στη παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμη: Για πρώτη φορά: Η Diane Kruger με τη δύο μηνών κόρη της