Τα δύο πουκάμισα σε ένα

Τα δύο πουκάμισα σε ένα

Δώσε άλλη πνοή στο κλασικό και βαρετό πουκάμισο σου.

Δεν είναι όσο δύσκολο όσο φαίνεται, χρειάζεσαι απλά μία μηχανή, δύο παλιά πουκάμισα και πολύ φαντασία για να δημιουργήσεις μία ξεχωριστή πουκαμίσα. Όλα κρίνονται στην φαντασία και στο γεγονός ότι έχεις απλά δύο παλιά πουκάμισα, δεν σε νοιάζει αν τα χαλάσεις και για αυτό μπορείς να παίξεις άνετα και να κάνεις τους πειραματισμούς σου. Εμπρός, δημιούργησε λοιπόν!

Υλικά

2 παλιά πουκάμισα με διαφορετικό pattern

Κλωστή στο ίδιο χρώμα με τα πουκάμισα

Ψαλίδι

Ραπτομηχανή

Πολύ φαντασία

Εκτέλεση

1.Πάρε το παλιό σου πουκάμισο και κόψε τα μανίκια στο ύψος του ώμου -οι ραφές θα σε καθοδηγήσουν. Στη συνέχεια στένεψε το πουκάμισο, κάνοντας το εφαρμοστό, απλά σχηματίζοντας 2 πιέτες στις δύο μπροστινές ραφές του.

DSC00850
DSC00965

2.Κόψε τα μανίκια και την πλάτη από το δεύτερο πουκάμισο. Ράψε τα μανίκια στο πρώτο πουκάμισο, δίνοντας του ότι σχήμα θέλεις -κοντά, μακριά, εδώ θα δουλέψει η φαντασία σου.

DSC00963

3.Ράψε την πλάτη κυκλικά στο κάτω μέρος του πουκαμίσου, ώστε να γίνει πουκαμίσα. Μπορείς να το κάνεις όσο μακρύ ή κοντό θέλεις.

4.Με το υπόλοιπο από το δεύτερο πουκάμισο φτιάξε αν θέλεις έναν μεγάλο φιόγκο και ράψε τον στο πίσω μέρος της πουκαμίσας σου. Μπορείς να κάνεις και άλλα σχέδια αν θέλεις με τα υφάσματα που σου έχουν περισσέψει ή να χρησιμοποιήσεις καινούρια.

DSC00975