Tsakiris Mallas x Celia Kritharioti: Όλη η λάμψη της Haute Couture κρύβεται σε αυτήν τη συλλογή

Tsakiris Mallas x Celia Kritharioti: Όλη η λάμψη της Haute Couture κρύβεται σε αυτήν τη συλλογή

Δες την custom-made collection υποδημάτων που κατέκτησε το Παρίσι.

5
1

Με ένα ονειρικό Haute Couture fashion show στην περίφημη παριζιάνικη Σχολή Καλών Τεχνών Ecole des Beaux Arts παρουσίασε η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια Celia Kritharioti τη νέα της συλλογή Spring/Summer ‘19 με τίτλο ‘Cirque Des Couleurs’, την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019.

Συνεχίζοντας για 3η σεζόν τη συνεργασία με τον αναγνωρισμένο οίκο για τα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι, η καταξιωμένη ελληνική εταιρία υποδηματοποιίας TSAKIRIS MALLAS κατασκεύασε μία σειρά από κομψά custom-made shoes που απογείωσαν τις πρωτοπόρα παραμυθένιες δημιουργίες της σχεδιάστριας.

Πολυτελές σατέν έντυσε τα εντυπωσιακά slingback shoes, δίνοντας μία ακόμα πιο θηλυκή νότα στην αποκλειστικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες της επίδειξης συλλογή, ενώ τα υποδήματα με glitter προσέθεσαν το απαραίτητο κοριτσίστικο touch. Έντονα χρώματα όπως πορτοκαλί, lime και rose indien συνδυάστηκαν με τις πιο pale αποχρώσεις του σιέλ, acqua και baby pink, ενώ φυσικά δεν έλειψε το λευκό για να δώσει την total bridal πινελιά στη νυφική συλλογή του οίκου. Από τις λεπτομέρειες που εντυπωσίασαν, ήταν και τα διάφανα μοναδικά τακούνια, με τις ιδιαίτερες διχρωμίες τους.
Δες επίσης: Fashion απορία: «Πώς μπορώ να φορέσω το ποδηλατικό κολάν»;