Βρήκαμε τον καλύτερο μήνα για να αγοράσεις μαγιό

Βρήκαμε τον καλύτερο μήνα για να αγοράσεις μαγιό

Και αν φαντάζεσαι πως είναι ο Μάιος ή ο Ιούνιος, είσαι πολύ γελασμένη.

HM
ASOS
TOPSHOP

Οι γιορτές των Χριστουγέννων μαζί με τις διατροφικές κραιπάλες και τα αέναα οικογενειακά φαγοπότια, αποτελούν «μακρινό» παρελθόν. Το καλοκαίρι, όσο και να το νοσταλγούμε/επιθυμούμε/ ονειρευόμαστε απέχει ακόμα αρκετά. Πού βρισκόμαστε λοιπόν; Βρισκόμαστε σε αυτό το μεταβατικό στάδιο που προετοιμαζόμαστε, με όλους τους τρόπους και σε όλα τα επίπεδα, να αποχαιρετήσουμε μία εποχή και να καλωσορίσουμε την επόμενη. Προσέχουμε και πάλι τη διατροφή μας, έχουμε αρχίσει να κάνουμε πιο συχνές τις επισκέψεις μας στο γυμναστήριο και το Σαββατοκύριακο φλερτάρουμε όλο και πιο πολύ με την ιδέα του να «θυσιάσουμε» έναν μεσημεριανό καφέ για να κάνουμε 35 λεπτά προπόνηση βλέποντας videos γυμναστικής στο www.fitnessblender.com.

Mε V-neck, H&M
Φροντίζοντας το σώμα μας και την εικόνα μας είναι φυσικό επακόλουθο να μπούμε στη διαδικασία να το οραματιστούμε με μαγιό. Η εικόνα που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας θα μας «γεμίσει δύναμη» να συνεχίσουμε τον «αγώνα» μας μέχρι να γίνουμε bikini ready και το shopping είναι πάντα ένα ευχάριστο και extra κίνητρο για να συμβεί αυτό.

Πουά, Asos
Γνωρίζοντας ήδη τα βασικά swimwear trends της σεζόν –ναι, μιλάμε για τα πουά prints, τις nude αποχρώσεις, τα μαγιό με τον έναν ώμο και πολλά άλλα- και με τα economy brands να έχουν βγάλει ήδη αρκετά σχέδια μαγιό στις προθήκες των καταστημάτων τους, είναι κάτι παραπάνω από θεμιτό και δικαιολογημένο το να «τρέξουμε» τώρα, τον μήνα Φεβρουάριο, και να επενδύσουμε σε ένα ολόσωμο ή μπικίνι.

Mε έναν ώμο, Topshop
Η αγορά ενός μαγιό τη στιγμή που φοράμε ακόμα παλτό και πουλόβερ όχι μόνο θα μας εμψυχώσει για να συνεχίσουμε την άσκηση και την ισορροπημένη διατροφή με φόντο τις εμφανίσεις μας στην παραλία, αλλά θα μας φτιάξει και τη διάθεση μέσα στην χειμωνιάτικη καταχνιά. Είναι σαν να βρίσκεσαι σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και να ανοίγεις ένα μικρό –στυλιστικό- φωτάκι κάπου σε μία άκρη του… και ως γνωστόν όλες θέλουμε λίγο παραπάνω «φως» στην καθημερινότητά μας.
Δες επίσης: Πλένεις συχνά τα jeans σου; Δες τι πρέπει να προσέχεις!