For Lovers, Not Fighters: Η νέα συλλογή Calzedonia είναι ό,τι θα αγαπήσεις πιο πολύ τον Φεβρουάριο

For Lovers, Not Fighters: Η νέα συλλογή Calzedonia είναι ό,τι θα αγαπήσεις πιο πολύ τον Φεβρουάριο

Και ξαφνικά η Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου, δεν είναι μόνο η Γιορτή των Ερωτευμένων και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνουμε shopping.

in store material 2

Είσαι ή δεν είσαι υπέρμαχος των συναισθηματικών κλισέ που συνοδεύουν τον Άγιο Βαλεντίνο, υπάρχει κάτι που δύσκολα θα σε αφήσει ασυγκίνητη και αυτό δεν είναι κάποια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα ούτε ένα δείπνο υπό το φως των κεριών.

Είναι η νέα Valentine’s Collection της Calzedonia, την οποία την ερωτεύεσαι και την ποθείς από την πρώτη στιγμή που τη βλέπεις. Σαν τον «έρωτα με την πρώτη ματιά»… στο πιο στυλιστικό του.



in store material1

Η νέα συλλογή Legwear της Calzedonia είναι αφιερωμένη στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και σε βάζει με τον πιο κομψό τρόπο στο love mood αυτής της τόσο ρομαντικής μέρας του χρόνου!

Το μοτίβο της καρδιάς πρωταγωνιστεί στα καλσόν και τις κάλτσες της Valentine συλλογής ενώ δεν λείπουν και τα πιο sexy longuette effect καλσόν με φιογκάκια, τα οποία μπορείς να φορέσεις ακόμα και με ένα απλό «Μικρό Μαύρο Φόρεμα» κλέβοντας τις εντυπώσεις.



Shot 09 Doors 412

Αν, λοιπόν, θες να δείξεις την αγάπη σου σε κάποιον την άλλη Πέμπτη, δειξ’ την στον εαυτό σου και κάνε σε εσένα δώρο αυτό το καλσόν Calzedonia που θα αναβαθμίσει όλα σου τα σύνολα με τον πιο απλό τρόπο! Γιατί μπορεί η #CalzedoniaLovesYou αλλά και εσύ αγαπάς εξίσου την Calzedonia!

Δες επίσης: Sales Time! Θες να ψωνίσεις Calzedonia, Tezenis, Intimissimi, Falconeri στις καλύτερες τιμές;