Ποιοι είναι οι κληρονόμοι του Karl Lagerfeld;

Ποιοι είναι οι κληρονόμοι του Karl Lagerfeld;

Kαι τι θα απογίνει τώρα η διάσημη γάτα του, Choupette;

Ο Karl Lagerfled έφυγε χθες από τη ζωή, στο Παρίσι σε ηλικία 85 ετών, και μπορεί να έχει γίνει ήδη γνωστό πως τη θέση του στον Οίκο Chanel –αυτή του Καλλιτεχνικού Διευθυντή- θα την πάρει η επί 30 χρόνια βοηθός του Virginie Viard, αλλά το ποιος θα κληρονομήσει την προσωπική του περιουσία, η οποία ανέρχεται στα 200 εκατομμύρια δολάρια, δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμα. Όπως έχει πει και ο ίδιος σε πολλές συνεντεύξεις του βασικός του κληρονόμος θα είναι η 7χρονη γάτα Βιρμανίας του, η διάσημη Choupette. H λευκή, χνουδωτή γατούλα του έχει πάνω από 198 χιλιάδες Followers στο Instagram, μένει σε δική της σουίτα στο διαμέρισμα του σχεδιαστή, έχει δύο καμαριέρες και εικάζεται πως ο άνθρωπος που θα αναλάβει την ανατροφή της θα έχει και τη διαχείριση της περιουσίας της.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το άτομο αυτό θα είναι ο σωματοφύλακας του Karl και πολύ καλός του φίλος, Sébastien Jondeau.

Ο Sébastien έχει σχεδιάσει και μία limited σειρά ρούχων «υπό την σκέπη» του brand «Karl Lagerfeld» και ήταν, μαζί με το μοντέλο Βrad Kroenig, ένας από τους πιο κοντινούς ανθρώπους του fashion designer. Και γράφοντας το όνομα Kroenig περνάμε στο δεύτερο πιθανό κληρονόμο του Lagerfeld, στον βαφτισιμιό του, τον 11χρονο Hudson Kroenig γιο του προαναφερθέντος.H διαθήκη του σχεδιαστή δεν έχει ακόμα γνωστοποιηθεί οπότε όλα τα παραπάνω βασίζονται σε δηλώσεις του ίδιου πριν τον θάνατό του...
Δες επίσης: Eίναι αυτό το μεγαλύτερο fashion trend που θα δούμε φέτος στο κόκκινο χαλί των Oscars;