Άστο να σου δέσει τα πόδια

Άστο να σου δέσει τα πόδια

Τα πιο στιλάτα σανδάλια του καλοκαιριού.

Τα δόξασαν οι αρχαίοι ρωμαίοι -από τους οποίους πήραν και το όνομα τους- και τα τελευταία χρόνια είναι οι καλύτεροι σου φίλοι κάθε καλοκαίρι. Τα ρωμαϊκά σανδάλια είναι τα απόλυτα παπούτσια του καλοκαιριού, αφού είναι στιλάτα, άνετα, μπορείς να τα βρεις σε πολύ οικονομικές τιμές. Δροσερά και αφήνουν να φανεί το καλοφτιαγμένο σου πεντικιούρ -δεν το ξεχνάμε, είναι σημαντικό.

Κάθε σεζόν τα σχέδια αλλάζουν αλλά η γραμμή παραμένει ίδια και εσύ δεν έχεις από το να διαλέξεις πιο ταιριάζει περισσότερο στο στυλ σου και στα πόδια σου.

Βάλε χρώμα στο κλασικό (Nordstrom)

_6358145

Η πιο κλασική γραμμή που θα βρείτε, απόλυτα καλοκαιρινό και μποέμ αλλά πιστό στην φετινή τάση που απαιτεί έντονα χρώματα. Ταιριάζει με τα πάντα, αλλά δείχνει καλυτερα με τα αέρινα φουστανάκια σου.

Τα παπούτσι του Μίδα (Net-a-porter)

101825_in_dl

Άλλη μία κλασική γραμμή που θα κάνει το hippy στυλ σου πιο βραδινό και επίσημο. Πρόσεξε να το συνδυάσεις με πολλά βραχιόλια με μπρούτζινες λεπτομέρειες για υπάρχει μία ομοιορφία.

Καλοκαιρινό μποτάκι (Asos)

r3g563

Total black μποτάκι για τις λεπτές γάμπες που θα δώσει στυλ στις μίνι φούστες σου. Μην φοβάστε το σχήμα του, τα μποτάκια δεν σου παχαίνουν την γάμπα όσο λένε και πολλές φορές μπορεί να καταλήξουν να στην κολακεύουν κιόλας.

Ντύσε όλο το πόδι (Modcloth)

wr34

Καλύπτει όλο σου το πόδι και ταυτόχρονα το αφήνει ακάλυπτο και γυμνό. Πιστό στο περσινό trend που ήθελε ακάλυπτη την φτέρνα του ποδιού. Άλλο ένα σανδάλι που θα ταιριάξει με τις μίνι φούστες σου.

Πολύτιμες πέτρες (Julesb.co.uk)

bruno-premi-beaded-tie-681679-194656

Για εσένα που λατρεύεις οτιδήποτε αστράφτει και πιστεύεις ότι τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας, αυτό το πέδιλο είναι το ταίρι σου. Γεμάτο πολύτιμες πέτρες και με κορδέλα που δένει στο πίσω μέρος του ποδιού αλλά και στην γάμπα αν θελήσεις. Θα δείχνει τέλεια με τις μακριές μποέμ φούστες σου.

Το κοριτσίστικο (Endless)

r23r1

Πράσινο, με φρου-φρου και χρυσές λεπτομέρειες, τι άλλο να ζητήσει ένα κορίτσι; Ο τέλειος σύντροφος για υφασμάτινα παντελόνια σας και τα φορέματα σου, φυσικά.