Eσύ θα φορούσες sneakers στον γάμο σου;

Eσύ θα φορούσες sneakers στον γάμο σου;

Αν ναι, σου έχουμε μία νέα κυκλοφορία που θα σε ενθουσιάσει.

cerw
rere

Πως θα σου φαινόταν να σου λέγαμε να φορέσεις sneakers την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σου; «Η εποχή των γάμων» σιγά σιγά ξεκινάει και γι’ αυτό σου έχουμε μία πολύ ιδιαίτερη στυλιστική πρόταση για τη γαμήλια τελετή και αφορά τα αξεσουάρ με τα οποία θα ολοκληρώσεις το wedding look σου. Και όχι όλα τα αξεσουάρ, αλλά πιο συγκεκριμένα τα παπούτσια που θα επιλέξεις για τον γάμο σου. Από τη μια πλευρά θέλεις να είναι κομψά και εντυπωσιακά και από την άλλη θέλεις να είναι άνετα. Συγγνώμη αλλά αυτά τα δύο πολλές φορές δεν πάνε μαζί και η αλήθεια είναι ότι ο γάμος διαρκεί πολλές ώρες μαζί με την δεξίωση. Κατά συνέπεια, θέλεις κάτι άνετο και βολικό…

Mε στρας, Κeds x Kate Spade
Θέλεις να χορέψεις μέχρι το πρωί και να μην καταλήξεις να χορεύεις ξυπόλυτη! Και πάνω σε αυτήν ακριβώς την «παρόρμησή» σου βασίζεται η νέα κυκλοφορία αθλητικών του Αμερικάνικου Οίκου Μόδας Kate Spade σε συνεργασία με το shoe brand Keds. Τα καινούργια τους wedding sneakers, προϊόν αυτού του collaboration, προφανώς και δεν είναι απλά. Έχουν όλη την λάμψη και την αίγλη που απαιτεί η συγκεκριμένη μέρα. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε sneakers με στρας, πέρλες, φιόγκους σε χρυσό, λευκό και μαύρο χρώμα. Αν ο γάμος σου είναι πιο «χαλαρός» και ταιριάζουν τα sneakers με το νυφικό θα στα προτείναμε ανεπιφύλακτα.

Mε φιόγκο, Keds x Kate Spade
Αν όμως δεν ταιριάζουν με το preppy ύφος του μπορείς να βάλεις τις ψηλοτάκουνες γόβες σου και κατά την διάρκεια της δεξίωσης, όταν κουραστείς από τον χορό, να φορέσεις τα άνετα Keds x Kate Spade σου. Για να είσαι, λοιπόν, στυλάτη μέχρι το τέλος του γάμου σου αυτή η αλλαγή ίσως είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις.
Δες επίσης: Χθες το βράδυ η Amal Clooney έκανε, χωρίς καμία υπερβολή, την πιο κομψή της εμφάνιση