Ξέχνα τα «Ugly sneakers», αυτό είναι σήμερα το πιο hot trend στα αθλητικά παπούτσια...

Ξέχνα τα «Ugly sneakers», αυτό είναι σήμερα το πιο hot trend στα αθλητικά παπούτσια...

Ο όρος «Velcro sneakers» σου είναι οικείος; Γιατί θα τον ακούς πολύ στο μέλλον!

Copenhagen str S18 483
dvd

Yπήρχε μία εποχή, που για κάποιες από εμάς χρονολογείται πραγματικά πολύ πίσω, που τα αθλητικά με αυτοκόλλητα κουμπώματα αντί για κορδόνια (γνωστά και ως «χριτς χρατς») δεν ήταν στυλιστική επιλογή, αλλά μονόδρομος για όλα τα πεντάχρονα που δεν ξέρουν να δένουν τα κορδόνια τους. Σήμερα που όλες εμείς δεν είμαστε πλέον πέντε και ξέρουμε να κάνουμε φιόγκο στα παπούτσια μας υπάρχει ένας άλλο λόγος που πρέπει να επιλέξουμε τα «Velcro sneakers» -ναι, αυτή είναι η επίσημη ορολογία για τα εν λόγω αθλητικά παπούτσια- και αυτός δεν είναι η χρηστικότητά τους.

Αυτά τα sneakers είναι η πιο hot τάση στα trainers για το 2019 και έρχονται να εκτοπίσουν τα «Ugly shoes», με τις χοντροκομμένες σόλες και τα πολλά χρώματα, από την καρδιά και την γκαρνταρόμπα μας. Αθλητικά brands, όπως τα Vans και η adidas, έχουν κυκλοφορήσει ήδη sneakers με αυτά τα αυτοκόλλητα κουμπώματα με Οίκους όπως η Stella McCartney και η Isabel Marant να ακολουθούν στην υιοθέτηση του trend και στον σχεδιασμό αντίστοιχων αθλητικών παπουτσιών.

Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη τάση όχι μόνο μας βολεύει, γιατί ας είμαστε ειλικρινείς ποια θέλει να χάνει τον χρόνο της περνώντας τα κορδόνια στα trainers της, αλλά μας γεμίζει και μία νοσταλγία και μας ξυπνάει μία αίσθηση παιδικότητας που δεν κάνει πιο ενδιαφέρουσα μόνο την αθλητική γκαρνταρόμπα μας αλλά όλη την καθημερινότητά μας. Κανένα «Ugly sneaker» πια, μόνο «Velcro»!
Δες επίσης: Aγόρασε τώρα αυτό το print και θα μας ευχαριστείς σε λίγο καιρό