Converse exclusive for Bershka: H capsule collection που όλες περιμέναμε είναι πλέον γεγονός

Converse exclusive for Bershka: H capsule collection που όλες περιμέναμε είναι πλέον γεγονός

Διάλεξε οποιοδήποτε σύνολο. Προσθέστε ένα ζευγάρι Converse και θα είσαο 110% πιο cool. Κυρίαρχοι των δρόμων - και των μουσικών σκηνών - για πάνω από 100 χρόνια, τα παγκόσμια απίθανα αθλητικά είναι γνωστό ότι ταιριάζουν με όλα. Αλλά τώρα η Bershka τα ανεβάζει σε άλλο επίπεδο με μια νέα συλλογή Converse που έχει σχεδιαστεί για να κάνει αντίθεση με τα πάντα.

CONVERSE exclusive for Bershka 2

Η συλλογή Converse exclusive for Bershka τα δίνει όλα για την λαμπερή νέα εποχή για προσωπική έκφραση όπου δεν ισχύουν οι κανόνες, αλλά η προσωπικότητα. Είναι εγγυημένο ότι θα ανεβάσει το επίπεδο των παπουτσιών σας, η συλλογή συνδυάζει τα σχέδια κλειδιά της σεζόν - λαμπερά print animal και λουλουδάτα Χαβανέζικα- όπως ποτέ.

CONVERSE exclusive for Bershka 4

Μέχρι εδώ στιλάτα, αλλά η Bershka κάνει ένα βήμα ακόμα προσθέτοντας μια συλλογή από unisex εμπριμέ κοντομάνικα και κάλτσες που έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν με τα νέα σας Converse για μια συνολική μείξη σχεδίων. Είναι ώρα να τρελαθούμε, με την καλή έννοια.

Για τα γυναικεία, η νέα συνεργασία έχει τρία νέα στυλ αθλητικά που συνδυάζουν τα σχέδια κλειδιά με τη μία. Τιγρέ, λεοπάρ και φιδίσια σχέδια με τρελά χρώματα συναντιούνται στο ίδιο αθλητικό. Δύο είδη χαβανέζικων λουλουδάτων σχεδίων και ένα παπούτσι με μία ακόμα λωρίδα με λεοπάρ βούλες.
Για τα κορίτσια είναι το κλασσικό χαμηλό Chuck Taylor - διαθέσιμο και σε πλατφόρμα - και το μποτάκι Chuck Taylor, ενώ τα αντρικά είναι το κλασσικό χαηλό Chuck Taylor με τιγρέ ρίγα, που είναι και unisex.

CONVERSE exclusive for Bershka 7

Οι κάλτσες και τα φαρδιά κοντομάνικα έχουν και τιγρέ, όξινα πράσινα φιδίσια σχέδια και δύο είδη Χαβανέζικα σχέδια, για να τα συνδυάσετε, από την κορυφή ως τα νύχια με το δικό σας μοναδικό τρόπο. Και για τους πρώτους πελάτες της συλλογής, η Bershka θα κάνει δώρο ένα πάνινο καπέλο διπλής όψης με λεοπάρ σχέδιο στη μία πλευρά και Χαβανέζικο στην ανάποδη.
Η εμφάνιση που θέλετε είναι ένα flipbook του στυλ. Με μόνο δύο τρία κομμάτια κλειδιά από τη νέα συλλογή, μαζί με τα αγαπημένα σας κομμάτια από τη δικιά σας γκαρνταρόμπα, θα κάνετε αντιθέσεις στα σχέδια με τρόπους που δεν περίμενε ποτέ κανείς.

11038031203
11039031203

Η συλλογή Converse exclusive for Bershka θα είναι διαθέσιμη στις 9 Απριλίου στο Bershka.com, και μερικές μέρες μετά σε επιλεγμένα καταστήματα και επίσημα καταστήματα Converse online. Οι πελάτες που είναι εγγεγραμμένοι στο Bershka online θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση στη συλλογή σε μια ιδιωτική πώληση στις 8 Απριλίου.