Aυτά τα μαγιό ισορροπούν ανάμεσα στο athleisure και στο minimal style

Διονυσία Καλαποθαράκου
Aυτά τα μαγιό ισορροπούν ανάμεσα στο athleisure και στο minimal style

Mε moto «balance between earth & space», οι δημιουργίες του swimwear brand «Zebras & Libras» «απογειώνουν» το στυλ σου, ενώ εσύ «πατάς» σταθερά στη γη.

Estella lunaria Eris Lunaria
Caelia Kyania Rib
SeleniaSpezia Terra

Μπορεί ακόμα το καλοκαίρι να φαντάζει μακρινό, αλλά ακριβώς γι’ αυτό είναι τώρα η κατάλληλη εποχή να «χαζεύουμε» μαγιό, ανεπηρέαστες από την «έξαψη» (#diplis) των διακοπών. Kαι κάνοντας αυτό το αγχολυτικό σκρολάρισμα ανάμεσα σε μονόχρωμα μπικίνι και printed ολόσωμα, ανακαλύψαμε τη νέα συλλογή του ελληνικού, swimwear brand «Zebras & Libras» και βρήκαμε ένα νόημα σε αυτήν την ενδιάμεση εποχή… το να προσθέσουμε ένα από αυτά στην shopping list μας.

Η collection SS19 είναι εμπνευσμένη από την ισορροπία –έτσι προέκυψε και το moto του label- μεταξύ γήινων στοιχείων και ουρανίων σωμάτων, όπως είναι τα γραμμικά prints, που συναντάμε στα αθλητικά bustier αλλά και στα κομψά ολόσωμα, και θυμίζουν αστέρια, συνδυασμένα με πληθωρικά λουλούδια σε γήινες αποχρώσεις. Η έκρηξη των ζεστών χρωμάτων ισορροπεί απόλυτα με τα ψυχρά και δημιουργεί ένα δυναμικό αποτέλεσμα, ενώ το minimal design των μαγιό αναδεικνύει τον sporty – chic χαρακτήρα όλων των #zebrasandlibrasgirls. Τα one-pieces με τον ένα ώμο αλλά και τα bikinis σε εκτυφλωτικές μοβ, μπλε και κόκκινες αποχρώσεις αναμένεται να γίνουν τα must have items του καλοκαιριού, ενώ τα 70s inspired μοτίβα αξίζουν ήδη μία θέση στην γκαρνταρόμπα μας.

«Σχεδιάζουμε με αγάπη, για όλες τις δυναμικές γυναίκες και κορίτσια, που θέλουν να νιώθουν και να είναι διαφορετικές και άνετες στην παραλία και όλη μέρα στις διακοπές τους!», λένε οι designers του brand και αυτό ακριβώς αποτυπώνεται στα σχέδιά τους φέρνοντας μας όλες ένα βήμα πιο κοντά στην πιο αγαπημένη μας εποχή του χρόνου… «στο μεγάλο, φωτεινό, καλοκαίρι».

Info: www.zebrasandlibras.com