Η νέα συλλογή ρούχων του Στέλιου Κουδουνάρη αποπνέει δυναμισμό και κομψότητα

Η νέα συλλογή ρούχων του Στέλιου Κουδουνάρη αποπνέει δυναμισμό και κομψότητα

Και μας πλημμυρίζει με μία αίσθηση ελευθερίας, ταυτόσημης με το καλοκαίρι που ανοίγεται μπροστά μας.

Stellios Koudounaris SS 19 01499

Η νέα καλοκαιρινή συλλογή του Στέλιου Κουδουνάρη αποπνέει μια αίσθηση ελευθερίας, έναν πηγαίο ενθουσιασμό, έναν αφελή δυναμισμό, αυθορμητισμό.. χαρακτηριστικά νεότητας όπου τίποτα δεν μας φοβίζει. Εκείνη την περίοδο της ζωής μας όπου τα μεγάλα φαίνονται εύκολα και τα μικρά γίνονται μεγάλα.
Καλοκαιρινά χρώματα όπως λευκό, μπεζ, μπρονζέ, χρυσό, ναυτικό μπλε, ρίγες αλλά και λαμπερά μεταλλικά υφάσματα που θυμίζουν νερά και βυθό. Χαλαρές αέρινες και ρευστές φόρμες παντρεύονται αρμονικά με κάποια πιο αστικά ρούχα με ανδρόγυνα στοιχεία που ο σχεδιαστής πάντα εντάσσει στις συλλογές του.

Η συλλογή απευθύνεται στις γυναίκες όλων των ηλικιών που αισθάνονται νέες και αποζητούν εμπειρίες ακόμα και μέσα από την εμφάνιση τους. Στις γυναίκες που κινούνται στην πόλη αλλά και στις γυναίκες που ταξιδεύουν συχνά αφού πρόκειται για μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα με ιδιαίτερα ρούχα ημέρας φτιαγμένα από φιλικά υλικά που δεν τσαλακώνονται εύκολα και επιδιώκουν να μπαίνουν πρώτα στις καλοκαιρινές αποσκευές.
Το βραδινό κομμάτι της συλλογής μυρίζει μεσόγειο, τα ρευστά μεταλλικά υφάσματα θυμίζουν καλοκαιρινά νερά ενώ ένα ενστικτώδες πάθος υπάρχει στην αύρα των αέρινων αυτών κομματιών που αποτελούν ιδανικές προτάσεις για τις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις.
Ιnfo: Photo Θανάσης Κρίκης, Styling Χάρης Γκοτζαμανίδης και Ηλίας Μιχαλόλιας, Make up – hair Στελλάρ
www.stelioskoudounaris.com
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 12 στυλάτα δώρα για να πάρεις στις φίλες σου το Πάσχα