Αν θες να είσαι «Ekeini» η γυναίκα που ξεχωρίζει για το στυλ της, πρέπει να προσέξεις αυτό το brand

Αν θες να είσαι «Ekeini» η γυναίκα που ξεχωρίζει για το στυλ της, πρέπει να προσέξεις αυτό το brand

Τον Ιούνιο του 2015 λανσάρεται το fashion label Ekeini στην Αθήνα και εμείς καλωσορίζουμε επιτέλους ένα luxury resort wear brand που αποθεώνει το γυναικείο σώμα με διακριτική, αισθησιακή θηλυκότητα.

1
2
3
4

Ποια είναι όμως η ιστορία πίσω από τη δημιουργία του; Η Creative Director του brand «Ekeini», με σπουδές και καριέρα στον μοντέρνο χορό και το Pilates, ζει για πολλά χρόνια μεταξύ Ελλάδας και εξωτερικού. Ταξιδεύοντας για πάνω από 25 χρόνια σε Ευρώπη και Αμερική, οι εμπειρίες που συλλέγει και οι εικόνες που “απορροφά” την οδηγούν στη δημιουργία κομματιών με διαχρονικό χαρακτήρα και διακριτικές λεπτομέρειες. Kάπως έτσι γεννιέται πριν από 4 χρόνια αυτό το label που απευθύνεται σε «Ekeini» τη γυναίκα που ζει έντονα, είναι εκλεκτική, λατρεύει τα ταξίδια, αγαπάει την τέχνη, εκφράζεται μέσα από τη μόδα και ζει για το καλοκαίρι.

Οι ρευστές σιλουέτες, τα αποκλειστικά, εντυπωσιακά prints και η σοφιστικέ πολυτέλεια βρίσκονται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας του brand που εστιάζει στον καθαρό, διαχρονικό σχεδιασμό και αποπνέει μια ήσυχα glamorous θηλυκότητα, η οποία δεν απουσιάζει ούτε από την τελευταία του συλλογή για τη σεζόν S/S 2019. Για αυτό το καλοκαίρι η νέα collectiοn του luxury resort wear brand, ειναι γεμάτη αφηγήσεις και αναμνήσεις από την καυτή άμμο και την θαλασσινή αύρα και συχνά εμπνευσμένη από τον κόσμο της τέχνης.

Η καινούργια συλλογή «Ekeini» αντανακλά το προσεγμένο design, την εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και ένα sophisticated lifestyle που αποτελούν το DNA του brand. Τα prints με μεγάλη έμφαση στο χρώμα, οι ελεύθερες πινελιές στα arty μοτίβα και οι αναφορές στην μαγεία της φύσης και την γοητεία του ζωικού βασιλείου συνομιλούν με τις μεταξωτές υφές και τις λιτές γραμμές δημιουργώντας τις πιο κολακευτικές σιλουέτες.

Σε μια ισορροπημένη εναλλαγή επίκαιρου και διαχρονικού, αισθησιασμού και δυναμισμού, κάλυψης και αποκάλυψης, κάθε κομμάτι της συλλογής κάνει μια ισχυρή δήλωση για την γυναίκα που το φοράει υπογραμμίζοντας την και ταυτόχρονα βγάζει στην επιφάνεια όλα «Εκeina» τα στοιχεία που κάνουν κάθε μία από εμάς τόσο ξεχωριστή.
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 12 στυλάτα δώρα για να πάρεις στις φίλες σου το Πάσχα