Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη High Summer ’19 συλλογή τους και εμείς χειροκροτάμε!

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη High Summer ’19 συλλογή τους και εμείς χειροκροτάμε!

Τα Marks & Spencer μας φέρνουν πιο κοντά στο καλοκαίρι, μέσα από τα ολοκαίνουρια Must-Have κομμάτια, για κομψές και άνετες εμφανίσεις στην παραλία ή στην πόλη.

MS High Summer 19 1
MS High Summer 19 2
MS High Summer 19 3

Από τα «δροσερά» καλοκαιρινά φορέματα μέχρι τα αγαπημένα λινά και τα εντυπωσιακά μαγιό για την παραλία, η διάθεση «ανεβαίνει» με… ανέμελα looks!

Τα φορέματα αποτελούν key item για την εποχή και τα M&S μας παρουσιάζουν βαμβακερά κομμάτια, εφαρμοστά midi και maxi με χαρακτηριστικά pinstripes, ενώ δεν παραλείπουν τις προτάσεις σε beachwear με εντυπωσιακά μοτίβα για την παραλία. Διακριτικά ντεκολτέ, ιδιαίτερες λεπτομέρειες στα μανίκια και στην περιοχή της μέσης, μετατρέπουν το καθημερινό φόρεμα σε ξεχωριστό look.
Παράλληλα τα λινά, αναδεικνύονται σε hero piece της καλοκαιρινής περιόδου, προσφέροντας ανάλαφρη αίσθηση. Πουκάμισα και μπλούζες, φορέματα, βερμούδες και παντελόνια σε straight γραμμή προσθέτουν πόντους στυλ σε κάθε σας εμφάνιση.

Το καθημερινό καλοκαιρινό ντύσιμο αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με κομψά blazers και κολακευτικά σορτς, με έντονες χρωματιστές λεπτομέρειες σε κάθε κομμάτι. Τολμήστε να τα συνδυάσετε με ψάθινη ή διάφανη tote τσάντα και ολοκληρώστε το look σας με statement πέδιλα, αξεσουάρ σε έντονες αποχρώσεις και ένα κλασικό καλοκαιρινό καπέλο!
Στη beachwear συλλογή τα Marks & Spencer σας καλούν να επιλέξετε ανάμεσα σε πολύχρωμα και flirty ολόσωμα, floral μπικίνι αλλά και κλασσικά μονόχρωμα κομμάτια. Οι ανάλαφρες πουκαμίσες και οι αέρινες παντελόνες θα σας συνοδεύσουν από την παραλία μέχρι την βραδινή βόλτα, μαγνητίζοντας τα βλέμματα!

Ανακαλύψτε τη νέα High Summer ‘19 συλλογή στα καταστήματα Marks & Spencer.

#marksandspencer
Ακολουθήστε τα M&S:
Facebook: Marks & Spencer
Instagram: marksandspencer