Ποιον άντρα μοντέλο αποκάλεσε «όμορφη κινέζα» ο Karl Lagerfeld;

Ποιον άντρα μοντέλο αποκάλεσε «όμορφη κινέζα» ο Karl Lagerfeld;

Εμπρός στο δρόμο που άνοιξε ο Andrej Pejic.

Μπορεί το ανδρόγυνο μοντέλο Andrej Pejic να σόκαρε στην αρχή με τη σχεδόν άρτια θηλυκή ομορφιά του που ξεγελά κάθε έμπειρο μάτι, φαίνεται όμως πως το ξανθό πλάσμα που ακροβατεί ανάμεσα στα δύο φύλα έστρωσε το χαλί για να περάσουν την πόρτα και άλλα μοντέλα με παρόμοιο προφίλ.

Ο Andrej, που περπάτησε στο show του Gaultier για την ανδρική του σειρά στο Παρίσι, φορώντας χρυσά ψηλοτάκουνα, είναι ουσιαστικά το πρώτο μοντέλο που πέρασε τη λεπτή διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο θηλυκό και το αρσενικό προβάλλοντας ένα θέαμα αποκρουστικό και ταυτόχρονα μεθυστικό.

Μετά την πρώτη θύελλα αντιδράσεων φάινεται πως ένα καινούριο μοντέλο προσπαθεί να κλέψει τη δόξα του αλλόκοτου από τον Pejic και δεν είναι άλλος από την ανακάλυψη του ίδιου του Karl Lagerfeld, David Chiang. Ο 22χρονος Ταΐβανέζος που πρόσφατα περπάτησε στην πασαρέλα για κορυφαίους οίκους όπως Rag & Bone, Dior Homme και Alexander McQueen, γνώρισε τον κάιζερ της μόδας στα παρασκήνια του show του Dior, όπου και τον αποκάλεσε «όμορφη κινέζα». Από τότε τα μυαλά του φάινεται να έχουν πάρει αρκετό αέρα καθώς πρόσφατα δήλωσε, «Με θεωρώ την καινούρια Linda Evangelista. Δε σηκώνομαι από το κρεβάτι μου για λιγότερα από $10,000».


Λέτε τελικά να γίνει μόδα το «ανδρόγυνο» και στην Ελλάδα;