Aυτή η νέα fashion συνεργασία «γέννησε» τα πιο cool μαγιό για το φετινό καλοκαίρι

Aυτή η νέα fashion συνεργασία «γέννησε» τα πιο cool μαγιό για το φετινό καλοκαίρι

H H&M ανακοινώνει με χαρά τη συνεργασία της – για δεύτερη φορά – με το ολλανδικό brand Love Stories για τη δημιουργία μιας σειράς swimwear, που είναι τόσο παιχνιδιάρικη όσο και η προηγούμενη σειρά εσωρούχων.

1389 Fullpage 2 ForPress Lowres
1389 Fullpage 5 ForPress Lowres
1389 Fullpage 7 ForPress Lowres
1389 Fullpage 10 ForPress Lowres

Η συλλογή Love Stories Swimclub x H&M δημιουργήθηκε από τον ιδρυτή της Love Stories, Marloes Hoedeman, και την εσωτερική ομάδα σχεδίασης της Η&Μ, και θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα παγκοσμίως, όπως και online στο hm.com στις αρχές Ιουνίου.

Χρώματα στις αποχρώσεις των ζαχαρωτών, ρομαντικά μοτίβα και αθλητικά κοψίματα – η συλλογή περιλαμβάνει όλα εκείνα τα στοιχεία που διέθετε η εκπληκτική κι άκρως επιτυχημένη συλλογή εσωρούχων, προσαρμοσμένα όμως σε κομμάτια swimwear. Μένοντας πιστός στην φιλοσοφία του “mix’n’match”, κάθε item της συλλογής έχει σχεδιαστεί για να μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

«Είναι τέλειο να συνεργαζόμαστε ξανά με την Η&Μ και να προσφέρουμε στους πελάτες μας την αισθητική της Love Stories, με τις τιμές της Η&Μ. Η συνεργασία Love Stories Swimclub x H&M ακολουθεί πιστά την αρχή του “mix’n’match” κι έχει σχεδιαστεί για διασκεδαστικές καλοκαιρινές διακοπές – είτε αυτό σημαίνει να χαλαρώνεις με ένα cocktail, είτε να κάνεις surf», αναφέρει ο Marloes Hoedeman, ιδρυτής της Love Stories.

Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από τα 70s και τις φωτογραφίες του Slim Aarons με σκηνές δίπλα στην πισίνα, καθώς και τις διακοπές του ίδιου του Hoedeman στην Ίμπιζα. Η συλλογή είναι μια ανοιχτή πρόταση για κάθε κορίτσι που αγαπάει το surf και τον ήλιο. Μια παλέτα από απαλές ροζ, vintage πράσινες και μανταρινί αποχρώσεις κυριαρχεί σε όλη τη συλλογή. Τα ρετρό bandeau ή τριγωνικά μπικίνι και τα μαγιό με ακάλυπτους ώμους αντλούν έμπνευση από τις απαλές γραμμές των εσωρούχων, ενώ τα wetsuits και τα ολόσωμα μαγιό με ζώνη θυμίζουν κομψά χαρακτηριστικά από κλασικές στολές του surf. Τα καλοκαιρινά αξεσουάρ, όπως οι πετσέτες, τα σαρόνγκ, οι τσάντες και οι τουνίκ παραλίας σε χαλαρές γραμμές ξεχωρίζουν για τα διακριτικά animal print μοτίβα τους και τα μονογράμματα. «Η παιχνιδιάρικη mix’n’match συλλογή swimwear είναι η ιδανική επιλογή για όλη την ημέρα – από χαλαρές στιγμές δίπλα στην πισίνα και παιχνίδια στην παραλία, μέχρι casual βόλτες με φίλους, φορώντας μια άνετη τουνίκ. Η συλλογή είναι κομψή, αέρινη, με απαλές ροζ αποχρώσεις και κοψίματα που κολακεύουν τη σιλουέτα. Ελπίζουμε ότι αυτή η cool και ταυτόχρονα αθλητική συλλογή θα εμπνεύσει τους πελάτες μας να εξερευνήσουν το δικό τους προσωπικό, καλοκαιρινό στυλ», λέει η Maria Östblom, Επικεφαλής Σχεδίασης της Γυναικείας συλλογής της Η&Μ.