Rumba Colombiana! Βρήκαμε ένα brand μαγιό που θα σε κάνει να χορέψεις στον ρυθμό του

Διονυσία Καλαποθαράκου
Rumba Colombiana! Βρήκαμε ένα brand μαγιό που θα σε κάνει να χορέψεις στον ρυθμό του

Λέγεται OndadeMar και έρχεται από μία χώρα της Νοτίου Αμερικής, συνώνυμη του «αιώνιου καλοκαιριού», την πανέμορφη Κολομβία. 

CANISTER
AZURE 2
DAHLIA 2
NECTARINE 2
EVY PASSION FLOWER
LONG DRESSES
KIMONO

Η συμβουλή που έδινε η αείμνηστη Coco Chanel στα νέα κορίτσια της εποχής της ήταν «Don’t be like the rest of them, darling!» (ελληνιστί «Μην είσαι σαν τις υπόλοιπες, αγάπη μου»), προτρέποντας την καθεμία ξεχωριστά να αναδείξουν τη διαφορετικότητά τους και το στυλ που τις κάνει μοναδικές. Όσες ακολουθούν αυτήν τη ρήση και την εφαρμόζουν στη ζωή και στην γκαρνταρόμπα τους δεν μπορεί παρά να λατρέψουν το πιο high end resortwear brand της Κολομβίας, την OndadeMar.

Aυτή η πανέμορφη χώρα της Νοτίου Αμερικής έχει κατακτήσει την πρώτη θέση σε εξαγωγέs beachwear παγκοσμίως, μας συστήνει το πιο cool καλοκαιρινό label, αυτό που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για να σε κάνει να διαφέρεις από όλες τις άλλες… όπως θα το ήθελε και η κυρία Chanel.

Ποιο είναι όμως το story line πίσω από αυτά τα πολύχρωμα bikinis και τα θηλυκά ολόσωμα με τις ethnic λεπτομέρειες; Η OndadeMar ξεκίνησε από την πρωτοβουλία Κολομβιανών σχεδιαστών να μεταδώσουν την πληθωρική παράδοση και τον πολύχρωμο ρυθμό της Λατινικής Αμερικής σε όλο τον κόσμο μέσα από μια συλλογή μαγιό και beachwear που να συνδυάζει το creative design με την τοπική κατασκευαστική κουλτούρα της χώρας τους: statement prints με έμπνευση από τον Αμαζόνιο, χειροποίητα απλικέ κεντήματα, πολυτελείς λεπτομέρειες όπως κουμπώματα επικαλυμμένα με χρυσό 24 καρατίων και αναπάντεχα cut-outs, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά του brand που εξάγει πλέον swimwear μόδα σε όλο τον κόσμο.

Φέτος το brand μας παρουσιάζει seventies ολόσωμα με μανίκια-καμπάνα, floral bikinis με βολάν, maxi sun dresses με bohemian κεντήματα, αλλά και σοφιστικέ μονόχρωμα οne-pieces και mesh λεπτομέρειες. Το tropic style της αμερικανικής ηπείρου έρχεται στην πιο σύγχρονη εκδοχή του και κολακεύει όλους τους σωματότυπους μέσα από τη νέα συλλογή OndadeMar για το καλοκαίρι του 2019.

Μαγιό με prints επηρεασμένα από την φύση της Λατινικής Αμερικής (κοραλλιογενείς υφάλους, παράκτια τοπία, πολύχρωμα λουλούδια και παραδείσια πουλιά) και cut outs που θα σε κάνουν να δείχνεις sexy όποια και αν είναι η σιλουέτα σου είναι μερικές από τα δικά μας summer essentials για φέτος.

Συνδύασε το δικό σου αγαπημένο OndadeMar piece με ένα loose denim shorts ή με μία maxi εμπριμέ φούστα-παρεό για mix printed looks και κάνε πράξη την αγαπημένη έκφραση της Coco Chanel… «μην είσαι σαν της άλλες» στις διακοπές σου!

Από το Μαιάμι στην Νέα Υόρκη και από το Λονδίνο στο Παρίσι, οι διεθνείς beachwear πασαρέλες έχουν ήδη αναδείξει το brand σε πραγματικό trend setter ενώ και οι στυλίστες των διασημότερων celebrities συμπεριλαμβάνουν τα μαγιό του σε κάθε must-have look των «πελατών» τους.

Αν, λοιπόν, τα μαγιό OndadeMar τα λατρεύουν οι stars, θυμίζουν τροπικό καλοκαίρι, έρχονται από την πιο όμορφη γωνιά της γης, αναδεικνύουν τα δυνατά σημεία κάθε σωματότυπου και «ανταποκρίνονται» στις συμβουλές περί στυλ που έδινε η ίδια η Coco Chanel, δεν μπορεί παρά να τα λατρέψεις και εσύ!
Ιnfo: Ανακάλυψε τη συλλογή OndadeMar και κάνε fashion statement με κάθε beachwear look σου.
https://ondademar.com/
https://www.facebook.com/OndadeMarOdM/
https://www.instagram.com/ondademar/
Αποκλειστικός Διανομέας για την Ελλάδα: DTP Group, www.dtpgroup.gr

SWAMP 2