Pepe Jeans London: Η νέα συλλογή υποδημάτων του brand θα σου φτιάξει τη μέρα!

Pepe Jeans London: Η νέα συλλογή υποδημάτων του brand θα σου φτιάξει τη μέρα!

Η γυναικεία, ανδρική αλλά και παιδική collection του βρετανικού label είναι ό,τι πιο κομψό και cool θα δεις αυτό το καλοκαίρι.

Adult unisex

Αφού δημιούργησε το Members Club την περασμένη σεζόν, η συλλογή υποδημάτων SS19 της Pepe Jeans London συνεχίζει στην ίδια θεματική, αντλώντας αυτή τη φορά έμπνευση από τα μέλη του Club. Οι Pepe Jeans Insiders με το ιδιαίτερο και μοναδικό στυλ τους είναι αυτοί στους οποίους απευθύνονται τα παπούτσια της συλλογής, καλύπτοντας τις ανάγκες τριών κατηγοριών: του επαναστάτη, που αναζητά πάντοτε τις τελευταίες καινοτομίες και τάσεις, του αντικομφορμιστή, ο οποίος εκφράζει τον εαυτό του και τη δημιουργικότητά του μέσα από τα motto και τα λογότυπα των ρούχων του και του περίεργου εξερευνητή, το στυλ του οποίου προσπερνά τα trends προς αναζήτηση της αυθεντικότητας και της παράδοσης.

Τα καλλιτεχνικά και πολιτιστικά ρεύματα, οι τεχνολογικές καινοτομίες και η εισαγωγή νέων υλικών και τεχνικών διαμορφώνουν το πλαίσιο στο οποίο σχεδιάστηκε η νέα συλλογή.

Men

Ανδρική συλλογή

Κλασικά σχέδια γνωρίζουν τη σύγχρονη εκδοχή τους, ενώ best sellers της προηγούμενης σεζόν όπως τα είδη της σειράς Jayker ανανεώνονται και διατίθενται σε φρέσκα καλοκαιρινά χρώματα. Από τις νέες αφίξεις ξεχωρίζει το Slate, το μοντέρνο πολυμορφικό αθλητικό παπούτσι με cupsole. Πρόκειται για μια νέα εκδοχή του κλασικού παπουτσιού τρεξίματος Tinker με τροποποιημένη γραμμή, τεχνολογία ultra-light υλικού διπλής πυκνότητας και εξαιρετικά ελαφριά κατασκευή για μέγιστη άνεση. Η σειρά Roland αντλεί έμπνευση από τα κλασικά παπούτσια τένις και ξεχωρίζει για την ιδιαίτερα ελαφριά σόλα από αφρό phylon. Ακόμα και τα Industry Gum, σήμα-κατατεθέν της Pepe Jeans, αναβαθμίζονται: unisex πια και με πιο συμπαγή σχεδιασμό, κατασκευάζονται από το καλύτερο φυσικό καουτσούκ και καραβόπανο.

Women

Γυναικεία Συλλογή

Τα αθλητικά παπούτσια έχουν εξέχουσα θέση στη γυναικεία συλλογή Pepe Jeans SS19 από την οποία δεν λείπουν όμως και τα ψηλοτάκουνα, οι πλατφόρμες και οι μπαλαρίνες για πιο θηλυκές εμφανίσεις. Από τα αθλητικά παπούτσια ξεχωρίζουν το Kioto, ένα αθλητικό παπούτσι πόλης με παιχνιδιάρικιες λεπτομέρειες που διατίθεται σε πολλά χρώματα, το Koko, ένα urban running shoe εξαιρετικά ελαφρύ, με λεπτομέρειες αντιθέσεων και λογότυπα και το Sinyu, ένα μοντέρνο παπούτσι τζόκινγκ, που ακολουθεί το trend “dressing like dad”. Τα αθλητικά σανδάλια είναι το new entry της γυναικείας συλλογής με κορυφαία επιλογή το Νarita, μια χαμηλή πλατφόρμα με έντονη επιγραφή Pepe Jeans.

Unisex junior

Παιδική Συλλογή

Ρετρό στοιχεία και τεχνολογικές καινοτομίες συνυπάρχουν στη φετινή παιδική συλλογή της Pepe Jeans. Sneakers, όπως τα Belle, έχουν σχεδιαστεί με πολλή φαντασία και παιχνιδιάρικους συνδυασμούς στοιχείων όπως γκλίτερ, νάιλον και δέρμα, ώστε να μην περνούν απαρατήρητα. Από την άλλη, τα Tahiti Retro, που υπάρχουν και στην αντρική συλλογή, έχουν επιρροές από παπούτσια τρεξίματος και διατίθενται σε έντονα χρώματα με το archive logo να τους δίνει νοσταλγικό χαρακτήρα. Συνδυάζοντας ανατομική σόλα και σατέν λουράκι, τα σανδάλια Zoe είναι το must-have της συλλογής -απόλυτα πρακτικό και συγχρόνως σοφιστικέ. Τέλος, αντλώντας έμπνευση από τα ‘90’s τα chunky sneakers David Tech ξεχωρίζουν για τα ζωηρά χρώματα και τις αθλητικές τεχνικές λεπτομέρειές τους.

#PepeJeansGreece
@pepejeansgreece
#MyPepeJeans