I have a «Crush» οn you: με αυτήν τη συλλογή bodysuits θα «κολλήσεις»

Διονυσία Καλαποθαράκου
I have a «Crush» οn you: με αυτήν τη συλλογή bodysuits θα «κολλήσεις»

Η πέμπτη συλλογή με κορμάκια, από το brand «Τhe C Edition» ονομάζεται «Crush» και σε προκαλεί να την ερωτευθείς παράφορα.

K1A9030 600x400
K1A7831

Αν υπήρχε φιλοσοφικό αξίωμα που να αφορά τα κορμάκια θα ήταν πως είναι «παντός καιρού». Δεν έχουν εποχή, παρά μόνο διαχρονική αισθητική και χρηστικότητα που τα κάνει το πιο εύχρηστο και κομψό κομμάτι κάθε ενημερωμένης γκαρνταρόμπας. Και σε αυτό το άτυπο αξίωμα μας «υπακούει» κάθε συλλογή του bodysuit brand, «The C Edition». Το αγαπημένο μας label με bodies, παρουσίαζε αυτό το καλοκαίρι την πέμπτη του collection με μαύρα (as always), χρυσά και διάφανα κορμάκια που δεν είναι must have items μόνο για το υπόλοιπο καλοκαίρι αλλά και για το ζεστό φθινόπωρο που έχουμε μπροστά μας. Η collection λέγεται «Crush» και είναι «όνομα και πράγμα» καθώς μία ματιά στα κομμάτια της θα σε κάνει να «κολλήσεις» μαζί της μια για πάντα. Τα κορμάκια, άλλωστε, του label δεν αποσύρονται από το e-shop με τον ερχομό των επόμενων σχεδίων, οπότε θα έχεις όλο τον χρόνο του κόσμου για να κάνεις «αυτόν τον έρωτά σου, πραγματικότητα».

Αυτή η συλλογή «The C Edition» θαυμάζει και θέλει να ντύσει τη δυναμική γυναίκα που όλες έχουμε μέσα μας. Εκείνη που το πάθος της είναι η ίδια της η ζωή και θέλει να γνωρίσει όσο το δυνατόν περισσότερες πτυχές της. Θέλει να ταξιδέψει, να διαβάσει, να περπατήσει, να γελάσει, να κλάψει, να κάνει φιλίες, να μοιραστεί τις εμπειρίες της, να δουλέψει, να θέσει στόχους, άλλοτε να τους πετύχει και άλλοτε να μάθει μέσα από την προσπάθειά της, να διεκδικήσει, να εξελιχθεί, να ερωτευθεί, να βιώσει το κάθε της συναίσθημα όσο πιο έντονα γίνεται γιατί μέσα από αυτό γνωρίζει καλύτερα τον ίδιο της τον εαυτό. Κορμάκια για γυναίκες μοναδικές, με αυτοπεποίθηση που «ερωτεύονται πρώτα τις ίδιες και μετά οποιοδήποτε άλλον». Γιατί αν δεν αγαπήσεις εσένα πώς θα αγαπήσεις ακόμα και τις πιο απλές εκφάνσεις της ζωής σου μετά; Όπως είναι αυτά τα κομψά, κορμάκια που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου…
Δες επίσης: Tι κοινό έχει η Anna Wintour με τη θεά Kali; Ένα νέο brand με T-Shirts!