Spread the love: το νέο flagship κατάστημα των Μα Cherie άνοιξε στο κέντρο της Γλυφάδας!

Spread the love: το νέο flagship κατάστημα των Μα Cherie άνοιξε στο κέντρο της Γλυφάδας!

Η γνωστή αλυσίδα που σύστησε την μοναδική εμπειρία του wellness shopping στο κοινό της Αθήνας, φέρνει και στα Νότια Προάστια τις πιο ενημερωμένες fashion συλλογές σε swimwear, activewear και underwear μέσα από ένα concept βασισμένο στο σεβασμό για το γυναικείο σώμα.

B102CEA0 9228 46D3 A9B7 E240370DE8A5

Oι Fitting Experts του Ma Cherie Γλυφάδα μας προσκαλούν να απολαύσουμε το καλοκαίρι ξεκινώντας με μια μοναδική εμπειρία self-care μέσα από την τέλεια εφαρμογή σε swimwear και beachwear από τα πιο καταξιωμένα brands της διεθνούς μόδας όπως η Watercult, η OndadeMar, η Solid & Striped, η JETS και πολλά ακόμη!

DSC09459

Μας προσκαλούν επίσης να γνωρίσουμε design οίκους που έχουν ξεχωρίσει οι ενημερωμένοι fashionistas όπως τις χειροποίητες εσπαντρίγιες από την Ibiza Ball Pages και το concept brand του supermodel Liya Kebebe, Lem Lem! Στον κάτω όροφο με focus το everyday wellness, οι Fitting Experts βοηθούν στο να βρεθεί το σωστό fit σε κάθε σωματότυπο, προσφέροντας τις πιο επίκαιρες επιλογές από Chantelle, Chantal Thomass, Hanky Panky, Maison Lejaby και την Eberjey, το brand με τα πιο μαλακά κομμάτια σε underwear και homewear.

Επισκεφτείτε το Ma Cherie Γλυφάδα για την απόλυτη εμπειρία wellness shopping και το blog των Ma Cherie για περισσότερες πληροφορίες πάνω στο wellness και τα σωστά κομμάτια που το ενισχύουν.

Ιnfo: Ma Cherie Γλυφάδα, Κύπρου 51, Τ: 210-8940871
Facebook / Instagram: @macheriestores
www.macherie.gr

DSC09484