Minimal Glamour: Αυτά τα κοσμήματα θα δώσουν μία διακριτική λάμψη σε κάθε σου εμφάνιση

Minimal Glamour: Αυτά τα κοσμήματα θα δώσουν μία διακριτική λάμψη σε κάθε σου εμφάνιση

Γνώρισε ένα ελληνικό, brand κοσμημάτων που θα σε εκπλήξει με τον κομψότητα και την απλότητα των σχεδίων του.

Bonvo Jewellery02
Bonvo Jewellery08

Η έκφραση «bοnvo» στην τοπική αϊτινή διάλεκτο, Créole, χρησιμοποιείται για να περιγράψει κάτι πολύτιμο και αυτή ακριβώς η ανάγκη για τη δημιουργία διαχρονικών κοσμημάτων υψηλής αισθητικής και ποιότητας, οδήγησε την Μαρία Λεωνιδοπούλου στην ίδρυση του brand κοσμημάτων, Βonvo Jewelry.

Η τελευταία συλλογή αυτού του ελληνικού label ονομάζεται ALMA, αποτελεί ωδή στην γυναικεία φύση και πιο συγκεκριμένα στις βασικές αρχές της ανθρώπινης ύπαρξης και ζωής· την ψυχή και το σώμα. Εμπνευσμένη από την γυναικεία μορφή, την δυναμική της διαφορετικότητας και της ασυμμετρίας, κάθε σχέδιο της συλλογής δημιουργήθηκε με έμφαση στην απλότητα, τη διαχρονικότητα και την αλληλεπίδραση με το ανθρώπινο σώμα.

«Παραμένοντας πιστοί στις βασικές μινιμαλιστικές αρχές του brand, στοχεύουμε στην κατασκευή βιώσιμων κοσμημάτων υψηλής αισθητικής που να αναδεικνύουν την ελληνική μας καταγωγή», είπε η σχεδιάστρια. Τα βραχιόλια, τα σκουλαρίκια, τα δαχτυλίδια και τα κολιέ είναι κατασκευασμένα εξολοκλήρου στο χέρι από έμπειρους τεχνίτες με συνδυασμό νέων και παλαιότερων τεχνικών καθένα από τα κοσμήματά μας αποτελεί μια μοναδική δημιουργία που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις την πιο κομψή πλευρά σου και να ολοκληρώσεις κάθε σου σοφιστικέ εμφάνιση! Γιατί η λάμψη δεν χρειάζεται να είναι κραυγαλέα!
Δες επίσης: Ποια είναι αυτά τα sneakers που ψάχνουν όλες συνέχεια online;