Hedi Slimane: η μεγάλη επιστροφή

Hedi Slimane: η μεγάλη επιστροφή

Το ιερό τέρας της μόδας που αποφάσισε να αφήσει το σχεδιασμό μοναδικών κολεξιόν στο παρελθόν και να ασχοληθεί με την άλλη του αγάπη τη φωτογραφία, ετοιμάζεται να επιστρέψει.

Φήμες για επιστροφή του σχεδιαστή Hedi Slimane στην ενεργό δράση ακούγονται εδώ και πολύ καιρό, ενώ ο ίδιος δήλωνε πως δεν αντέχει την πίεση των μεγάλων οίκων-πολυεθνικών που στην κυριολεξία απομυζούν κάθε ρανίδα δημιουργικότητας των σχεδιαστών.

Τώρα, όμως, ο πρώην σχεδιαστής της ανδρικής σειράς του οίκου Dior σκέφτεται να επιστρέψει. Σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως του λείπουν τα υφάσματα, το atelier, οι τεχνικές και γενικά η όλη διαδικασία για τη δημιουργία ρούχων και το σκέφτεται πολύ σοβαρά να επιστρέψει χωρίς, όμως, να διευκρινίζει αν θα ξεκινήσει κάποια δική του σειρά ή θα εργαστεί σε κάποιον οίκο. Το μόνο που ανέφερε ξεκάθαρα είναι πως τώρα πια ξέρει τι χρειάζεται ένας οίκος για να είναι επιτυχημένος και πως ποτέ δε θα συνεργαζόταν με μια εταιρία high fashion, καθώς εκείνος είναι ταγμένος στην πολυτέλεια της high fashion οδού.

Εν αναμονή των εξελίξεων, καθώς τώρα τα σενάρια για επιστροφή του στον οίκο Dior (αυτή τη φορά στη θέση του John Galliano στη γυναικεία σειρά) ξαναφούντωσαν.