Οι λεπτομέρειες για το νυφικό της Έλενας Ράπτη και το ιδιαίτερο αξεσουάρ που στόλιζε τον καρπό της

Οι λεπτομέρειες για το νυφικό της Έλενας Ράπτη και το ιδιαίτερο αξεσουάρ που στόλιζε τον καρπό της

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης, ήταν μία από τις πιο κομψές νύφες που έχουμε δει τελευταία.

d
w

Μπορεί η Έλενα Ράπτη να παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα και να το ανακοίνωσε η ίδια πριν από λίγες μέρες με ένα λακωνικό post στο Instagram αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον απλό κόσμο να της ευχηθεί και να «μοιραστεί» μαζί της την χαρά της. Κάτω από την πρώτη ανάρτησή της έγραφε: «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη ?❤️ @celiakritharioti».

Στο τέλος όπως είδαμε όλοι ευχαριστούσε την αγαπημένη σχεδιάστρια μόδας, Σίλια Κριθαριώτη, οπότε όλοι υποθέσαμε ότι το νυφικό της ήταν δική της δημιουργία και προφανώς υποθέσαμε σωστά. Το ονειρεμένο νυφικό της Έλενας Ράπτη, που παντρεύτηκε τον αγαπημένο της σε νησί, κρατώντας κρυφή την τελετή μέχρι κ τελευταία στιγμή, ήταν Celia Kritharioti Couture. Όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες ήταν ένα ρομαντικό, maxi σχέδιο με τούλι, διαφάνειες και γαλλικές δαντέλες κεντημένες στο χέρι.

Η μακριά της κουάφ ήταν από μεταξωτό πουαντιγιέ τούλι και η όμορφη βουλευτής ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Το μοναδικό αξεσουάρ που επέλεξε για να ολοκληρώσει το νυφικό της look ήταν ένα μαύρο κομποσκοίνι που φορούσε στο αριστερό της χέρι και έδειχνε για ακόμα μία φορά τη βαθιά της πίστη στο θεό, επιλέγοντας να το αποχωριστεί ούτε τη μέρα του γάμου της. Μία από τις πιο chic νύφες που έχουμε δει τελευταία!
Δες επίσης: Oι καλύτερες καμπάνιες μόδας για τη σεζόν F/W 2019-2020