Η H&M Conscious Exclusive AW19 συνδυάζει βραδινό glamour και αειφόρο καινοτομία

Η H&M Conscious Exclusive AW19 συνδυάζει βραδινό glamour και αειφόρο καινοτομία

Η H&M Conscious Exclusive επιστρέφει με μια επετειακή συλλογή για τα 10 της χρόνια και η διάθεση είναι σαφής: ετοιμαστείτε για εντυπωσιακές εμφανίσεις! Αποπνέοντας τη μεθυστική αίγλη και το μυστήριο των χορών μασκέ και των λαμπερών πάρτι μιας άλλης εποχής, η συλλογή συνδυάζει υπεροχα βραδινά κομμάτια με ευκολοφόρετα, καθημερινά looks - πάντα μέσα από το πρίσμα μιας πιο αειφόρου μόδας. Για πρώτη φορά βλέπουμε ανακυκλωμένο μέταλλο και TENCELTM X REFIBRATM - μια ίνα lyocell που αποτελεί εμπορικό σήμα και παράγεται εν μέρει από απορρίμματα βαμβακιού. Η συλλογή Conscious Exclusive AW19 θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο hm.com από τις 26 Σεπτεμβρίου.

Τα ρομαντικά φορέματα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σ’ αυτήν τη δεύτερη έκδοση της συλλογής Conscious Exclusive για το 2019: το βραδινό ζακάρ φόρεμα με τα γαλάζια τριαντάφυλλα και το μακρύ, φόρεμα από τούλι σε απαλή ροζ απόχρωση αποτελούν εμβληματικά κομμάτια που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα, όπως και το μίνι φόρεμα από πούλιες με μοτίβο ρόμβων, που δένει κομψά στους ώμους με κορδέλα. Όλα αυτά τα κομμάτια είναι φτιαγμένα από μίγματα ανακυκλωμένου πολυεστέρα. Παράλληλα, το πολυτελές βελούδινο κοστούμι από ανακυκλωμένο πολυεστέρα με τη διακοσμημένη ζώνη, είναι πραγματικά τόσο ευκολοφόρετο όσο και τα όμορφα, ανάλαφρα πλεκτά από μίγμα ινών lyocell TENCELTM και μαλλιού.

Η κεντημένη κάπα που έχει φτιαχτεί μερικώς από χάντρες ανακυκλωμένου γυαλιού, το βελούδινο τοπ με βολάν από ανακυκλωμένο πολυεστέρα και τα εντυπωσιακά τσιμπιδάκια για τα μαλλιά που είναι κατασκευασμένα από μείγμα ανακυκλωμένων μετάλλων υπόσχονται ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα κλέψει την παράσταση.

«Οι συλλογές Conscious Exclusive της H&M είναι πάντα πρωτοποριακές, η κάθε μία με τον δικό της τρόπο. Για εμάς είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό που παρουσιάζουμε φέτος τη δέκατη συλλογή μας, αποδεικνύοντας ότι η καινοτομία συνεχίζεται: αυτή τη σεζόν παρουσιάζουμε για πρώτη φορά κόμματια από ανακυκλωμένο μέταλλο και lyocell TENCELTM X REFIBRA TM , μια πρωτοποριακή ίνα lyocell φτιαγμένη εν μέρει από απορρίματα βαμβακιού. Είμαστε, επίσης, ενθουσιασμένοι που πολλές από τις καινοτομίες που παρουσιάσαμε μέσα από την πιο αειφόρα συλλογή μας έχουν έκτοτε ενσωματωθεί και σε άλλες σειρές της εταιρείας. Είναι πολύ σημαντικό για την H&M να συνεχίσει να διευρύνει τα όρια της μόδας του μέλλοντος, αποδεικνύοντας στον κόσμο ότι το λαμπερό στυλ μπορεί να συμβαδίσει με την αειφορία», λέει η Ann-Sofie Johansson, Δημιουργική Σύμβουλος στην H&M.

«Πηγή έμπνευσης για τη συλλογή Conscious Exclusive Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019 ήταν οι μυστηριώδεις χοροί μασκέ που διοργανώνονταν τη δεκαετία του 1960. Είχαμε κατά νου λαμπερές, μοναδικές εκδηλώσεις, όπου η προσμονή κατά την περίοδο αμέσως πριν απλώς αυξάνει την επιθυμία. Θέλαμε να δημιουργήσουμε ξεχωριστά κομμάτια που θα μείνουν στην γκαρνταρόμπα για πολλά χρόνια, καθώς μπορούν να φορεθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Οι πελάτες μας θα διαπιστώσουν ότι κάθε κομμάτι μπορεί να συνδυαστεί ανάλογα με την προσωπικότητα και τη διάθεσή τους. Ελπίζουμε ότι οι φίλοι της Η&Μ θα λατρέψουν τη συλλογή και θα τη συνδέσουν με πολλές ευτυχισμένες αναμνήσεις από υπέροχες βραδιές γεμάτες διασκέδαση», δηλώνει η Ella Soccorsi, Σχεδιάστρια στην H&M.

Σχετικά με την H&M Conscious Exclusive

Η Conscious Exclusive είναι μια επαναλαμβανόμενη συλλογή υπέροχων, άριστης ποιότητας κομματιών που σηματοδοτούν το ξεκίνημα της νέας σεζόν και προβάλλουν τις ολοένα και μεγαλύτερες δυνατότητες της πιο αειφόρου μόδας, δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη και την καινοτομία. Αυτή τη σεζόν, μαζί με τον ανακυκλωμένο πολυεστέρα, το βιολογικό βαμβάκι και το ανακυκλωμένο γυαλί, η H&M εισάγει για πρώτη φορά ανακυκλωμένο ορείχαλκο και ψευδάργυρο, καθώς και ίνες lyocell TENCELTM X REFIBRATM.

Ανακαλύψτε τη συλλογή στο hm.com.